baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.914
- Πόντοι
- 6.035
νωθεια νωθεια ακυρωνεται ο διαγωνισμοςσταμ ενα θα σου πω...βαριεμαι να αποσυνδεθω τωρα....αυριο θα χεις οσες ψηφους θες....![]()
νωθεια νωθεια ακυρωνεται ο διαγωνισμοςσταμ ενα θα σου πω...βαριεμαι να αποσυνδεθω τωρα....αυριο θα χεις οσες ψηφους θες....![]()
Δεν βοηθησες καθολου να φτιαξω και τπτ ,ολα μονος μου τα κανω εδω μεσαε μα η τελευταια μαλακια που εκανες ειναι οτι δεν εφτιαξες ενα ομιλο στα μετρα σου ακομα και σε αυτο μαλακια εκανες![]()
Μα και εσυ εφοσον ξερεις οτι ειμαι τοσο μαλακας γιατη δεν προπαγανδιζεις τα πληθη να φτασω τουλαχιστον στα ημιτελικα?![]()
![]()
Ας ειχα ειδικοτητα χακερ και θα βλεπαμε ποιος θα παρακαλαγε ποιον :-* :-* :-* :-*θα ακυρωθεί η ψηφοφορία και θα παρακαλάς πάλι τους μόντ να σου κοτσάρουν την ψηφοφορία..οπότε συνετίσου
ναι αλλα ο γιωργος δεν θαναι.....Με προκάλεσες gl? Ok εγω τον νωντα τον ανακαλυψα,μην σε νοιαζει αυριο ο γιαννης θα ειναι απο τους πρωτους
29 κατασκευαστες λαιονοπουλων συνιστουν ερι.....αυτοι ξερουν....Βλέπω ακόμα πρώτη ειμαι...
να σε καλεσει σε ερωτικο δειπνο ο βαρος.....Δεν εχουμε τσατ και ειμαι η πρωτη μαλακω. Τι χειροτερο μπορει να μου συμβει;![]()
καλα ρε μλκ ολο λογια εισαι και μονο 3 κλωνους εχεις ντροπη σουγια να μην κλαψομουνιαζει ο σταματης τον βοηθησα οσο επρεπε....![]()
![]()
![]()
να με συναντησης μηπωςΔεν εχουμε τσατ και ειμαι η πρωτη μαλακω. Τι χειροτερο μπορει να μου συμβει;![]()