life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Για την ψηφο δεν χρειαζονται.....<----------- 4 ΣΤΑΥΡΟΥΣ
Για την ψηφο δεν χρειαζονται.....<----------- 4 ΣΤΑΥΡΟΥΣ
ουυυυυσταματακη, ο νωντας απο εβρο κι εγω απο αθηνα σε χυνουμε ταυτοχρονα
Μέμα εσύ που γουστάρεις να σε πασοκάρα δαγκωτό αύριο ε;;;σταματακη, ο νωντας απο εβρο κι εγω απο αθηνα σε χυνουμε ταυτοχρονα
το νου σου σταματακη, αυτος που εχεις αβαταρ εχει τοσο λευκα δοντια γιατι καταπιε νωντοφλοκιαουυυυυ
ο μεμας και η ντανιελα72 ειχαν παει στην συγκεντρωση των πακιδων χτες στο πασοκ να κανουν προσφορεςΜέμα εσύ που γουστάρεις να σε πασοκάρα δαγκωτό αύριο ε;;;
ζηλευεις μωρη αδερφω που ο νωντας κι εγω χυνουμε μονο το σταματηΜέμα εσύ που γουστάρεις να σε πασοκάρα δαγκωτό αύριο ε;;;
αγαπουληηηη ουουυυυυυο μεμας και η ντανιελα72 ειχαν παει στην συγκεντρωση των πακιδων χτες στο πασοκ να κανουν προσφορες
δεν ειμαι ποια αγαπουλης λαστ γιαρζηλευεις μωρη αδερφω που ο νωντας κι εγω χυνουμε μονο το σταματη αγαπουληηηη ουουυυυυυ
once αγαπουλης always αγαπουληςδεν ειμαι ποια αγαπουλης λαστ γιαρ
και δεν μου λες ποτε επιστρεφει ο νωντας
και εγω θα παω φυλης..once αγαπουλης always αγαπουλης
σου λειπει ο νωντας? δε σου τον εχει ακουμπησει τελευταια και επαθες στερηση? σε λιγο θα κατεβω φυλης το νουσου μη σε πετυχω
λεγε ωρα και σημειο σου εγγυωμαι οτι δε θα σε πλησιασει πακη στα 300 μετρακαι εγω θα παω φυλης..
θα φορας την φανελα με την σβαστιγκα η οχι
δεν μπορω να δωσω ορισμενο σημειο και ωρα διοτη δεν εχω κανει μπανιο ακομαλεγε ωρα και σημειο σου εγγυωμαι οτι δε θα σε πλησιασει πακη στα 300 μετρα
στειλε τηλεφωνο με πμ, κερναω λιβανεζικο μετα....ο νωντακος παντα ετρωγε 3-4 λιβανεζικα τοστακια μετα τοδεν μπορω να δωσω ορισμενο σημειο και ωρα διοτη δεν εχω κανει μπανιο ακομα
το μονο που ξερω ειναι οτι στης 11 θα ειμαι εκει θα κατεβω απο βικτωριας , και θα βγω φυλης
κυριως φυλης φωκαιας οχι
πριτσ , θα δωσω εγω λεει τηλ σε καραφλο φασιστα, υποστιρικτη του μιχαλολιακουστειλε τηλεφωνο με πμ, κερναω λιβανεζικο μετα....ο νωντακος παντα ετρωγε 3-4 λιβανεζικα τοστακια μετα το
..και υπαλληλο της νωντοcia δωστο μην αρχισω τα νωντοβασανιστηρια και ξερασεις ακομη και τις αγαπουλιασεις που εκανες χθεςπριτσ , θα δωσω εγω λεει τηλ σε καραφλο φασιστα, υποστιρικτη του μιχαλολιακου
κανε ονειρακι αλληελλεηνιδα?
κι εσενα
Καλήν εσπέραν δίδα Πηνελόπηκαλησπερα
Καλήν εσπέραν δίδα Πηνελόπη