Αν το πολλαπλασιασουμε με το 50 ....η επισκεψη.....θα φτιαξειs και την προικουλα σου
Καθολου ασχημα.......Αν ψηνεσαι χωροs υπαρχει.....Εχω και ταρατσα![]()
![]()
![]()
![]()
μένεις κοντά με το ψηλό;
Αν το πολλαπλασιασουμε με το 50 ....η επισκεψη.....θα φτιαξειs και την προικουλα σου
Καθολου ασχημα.......Αν ψηνεσαι χωροs υπαρχει.....Εχω και ταρατσα![]()
![]()
![]()
![]()
120765 επιλογές έχω ... του πούστη κάποιος ανώμαλος θα κάτσει![]()
Συνελληφθη κανεις;προσοχή με το σπαμ στα θρεντ με το ειντζ έχει αρχίσει επιχείρηση σκούπα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μου κόψανε την φόρα ήθελα να τον ακουμπήσω λίγο στον αόρατοΣυνελληφθη κανεις;
Εχουμε φωτογραφιες;
![]()
Υ.Γ μονο με βιβλιαριο υγειας και πρόσφατες εξετάσεις, γιατι απο χθες εμαθαν για πρωτη φορα στην ζωη τους οτι υπαρχει το ειτζς και οτι μπορει να κολλησουν αν κανουν ακαποτα
κ τα παπούτσια μέσα λέμε![]()
και οι προαγωγοί τους τί έγιναν έ;ειναι οι δυο ιεροδουλες που συνεληφθησαν μαν .....![]()
προσοχή με το σπαμ στα θρεντ με το ειντζ έχει αρχίσει επιχείρηση πούτσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μου κόψανε την φόρα ήθελα να τον ακουμπήσω λίγο στον αόρατο![]()
Ο Αορατος τυπε πρεπει να ειναι Ελληνας του εξωτερικου.μου κόψανε την φόρα ήθελα να τον ακουμπήσω λίγο στον αόρατο![]()
ελα μωρη τρελα![]()
κοσμά, ποιο εμοτικον σκέφτεσαι τώρα τελευταία?
είχε γράψει αρκετά κουλά εκείνο το πρωίΟ Αορατος τυπε πρεπει να ειναι Ελληνας του εξωτερικου.
Δεν εξηγειται τοση αφελεια στα γραφομενα του.
"Μαγκες Δεν υπαρχει εμπιστοσυνη, ΤΕΛΟΣ."
Αορατος 28/4/12
κόμπλαρα
<--------
![]()
τςςςςςςςς πως φαίνεται ότι είσαι ηλίθια !!
πρέπει να τους πάρουν πίπουλα 2000 οροθετικές μωρή για να κολλήσουν
πφφ ελλεηνίδες που ζηλεύουν την επιτυχία !!
βασικά απορώ πώς όσοι δεν έχουν πάει μαζί της αισθάνονται ότι είναι έξω απ'τον χορόέχεις άλυτες απορίες ???
έχεις προβληματιστεί με την καργιόλα που βρώμισε τον τόπο;
ειναι που ζω στην ερωτικη πολη του ζορο και του πιωμενου και τα χανω που και που. Ειναι καιπου οπως ειπε ο πικερ εκφοβιζω τον κοσμο με σκοπο να μεινει αγαμητος ο απλος ομορφαντρας ελληνας που δεν θελει να ξεπεσει σε ελλεηνιδα μπαζο.
δεν θα είναι καλός στον ρόλο του..
ενώ κάποιος πιο μετρίου αναστήματος θα κάνει μπαμ η φάση...o νταβάς με τη λατέρνα![]()
... και μη ρωτας που παμε.Mας κόψαν το ψωμί
Μας κόψαν τις πουτάνες
Παμε να φύγουμε απο εδω >![]()