Εσυ ,των ειδικων δυναμεων ,να σε περασουμε για κοτα ?
Που εισαι γλυκας σαν πανακοτα ?
i'm just κικιρίκουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Εσυ ,των ειδικων δυναμεων ,να σε περασουμε για κοτα ?
Που εισαι γλυκας σαν πανακοτα ?
i'm just κικιρίκουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
θα σου απαντησω τεκμηριωμενα. Το μεσημερι περνουσα απο σαπφους και ειδα δυο ατομα να βγαινουν απο ενα μπουρδελακι γελωντας. τα ηξερα και τα δυο. Τα χαιρετησα. Ο ενας κολλησε μεχρι κεφαλι κατεβασε. Ο αλλος πιο χαλαρος. Αφου ειπαμε για τον καιρο και τα συναφη ασχετα κανω μια στον ενα με το κατεβασμενο κεφαλι κοιτωντας προς το μπουρδελο "κανα καλο τεμαχιο;" με κοιταξε με απορια..και εβαλε τα γελια. ειτε ποιουμαι ειτε ποιω την νησσαν λοιπον το μπουρδελο δεν κοβεται. χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Πρωταγωνιστεις στην διαφημιση των επιπλων Sato ?
βασικά γενικά οι φίλοι ποιούν ότι δε σε ξέρουνθα σου απαντησω τεκμηριωμενα. Το μεσημερι περνουσα απο σαπφους και ειδα δυο ατομα να βγαινουν απο ενα μπουρδελακι γελωντας. τα ηξερα και τα δυο. Τα χαιρετησα. Ο ενας κολλησε μεχρι κεφαλι κατεβασε. Ο αλλος πιο χαλαρος. Αφου ειπαμε για τον καιρο και τα συναφη ασχετα κανω μια στον ενα με το κατεβασμενο κεφαλι κοιτωντας προς το μπουρδελο "κανα καλο τεμαχιο;" με κοιταξε με απορια..και εβαλε τα γελια. ειτε ποιουμαι ειτε ποιω την νησσαν λοιπον το μπουρδελο δεν κοβεται. χαχαχαχαχαχαχαχαχα
βασικά γενικά οι φίλοι ποιούν ότι δε σε ξέρουν![]()
Περίμενα να πάω καλύτερα.Τόσες μαλακίες έχω πει εδω μέσα![]()
Εγώ πάντως κλώνε μου είμαι χαρούμενη που ξεπέρασα τον Μεμάκο στην μαλακοσύνη..δες ψήφους ο Μεμάκος ,χάλια πάει.Γιατί , οι ψηφοφόροι ψηφίζουν πάντα σωστά ? Έχουν πάντα τα σωστά κριτήρια ? Εσύ να τα βλέπεις που ψηφίζεις Ν.Δ. ...![]()
Εγώ πάντως κλώνε μου είμαι χαρούμενη που ξεπέρασα τον Μεμάκο στην μαλακοσύνη..δες ψήφους ο Μεμάκος ,χάλια πάει.![]()
έτσιπαιχτη μπαινουμε προγραμμα σιγα σιγα![]()
καμια καλη προσφορα θα παιξει στα γυμναστηρια τι λεςέτσι
Φεύγουν κι οι ζέστες και τα μουφόπαιδα της γυμναστικής μαίου-ιουνίου-ιουλίου και θα κάνουμε γυμναστική της προκοπής
έτσι
Φεύγουν κι οι ζέστες και τα μουφόπαιδα της γυμναστικής μαίου-ιουνίου-ιουλίου και θα κάνουμε γυμναστική της προκοπής
το τζο γάιντερ έχει καλέςκαμια καλη προσφορα θα παιξει στα γυμναστηρια τι λες![]()
έτσι