jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
και τον Bold
Βροχουλα ε??? Σεντιμενταλ γκερλ εσυ ...Το φθινοπωρο θασαι επιρρεπηs στο καμακι![]()
γιατί καλέ ?
χελόου τζουτζουλίνοοο
Όλο τν χρόνο
Πάντως οι ομορφότερες ιστορίες μ ξεκίνησαν δεκέμβρη![]()
χελόου τζουτζουλίνοοο![]()
Γειά σου Τζο
![]()
Kανε μεταθεση τηs ημερομηνιαs....Εκεινο τον καιρο στολιζω το δεντρο, ψωνιζω ελβιελα παπουτσακια και χαζευω βιτρινεs![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί χαβαλεδιάζανε στο θρεντ της Ρωσίδας που εχει aidsγιατί καλέ ?
χελόου τζουτζουλίνοοο
Όλο τν χρόνο
Πάντως οι ομορφότερες ιστορίες μ ξεκίνησαν δεκέμβρη![]()
Γιατί χαβαλεδιάζανε στο θρεντ της Ρωσίδας που εχει aids
Αλλωστε ειναι γνωστό τοις πάσι οτι όποιος πηδάει πολλά ακάποτα παλούκια (όρα.μουνιά) κάποιο στο τέλος θα μπει και στον κώλο του (όρα.Σ.Μ.Ν.)
To θεμα πιστευω δεν ειναι τοσο το ονομα, οσο το ναχουμε γενικα τον νου μαsΕ νταξ λίγο μαλακία τους ξέρω γω :-
τελικά όντως ισχύει αυτό ? βρήκατε ποία είναι ?![]()
To θεμα πιστευω δεν ειναι τοσο το ονομα, οσο το ναχουμε γενικα τον νου μαs
Ακαποτα μονο με την γκομενα
εννοείταιιιι!!!
το λέω απ την άποψη ότι όδοι την πήραν(με ή χωρίς σκουφάκι) θα έχουν τρελαθεί :S
Ε νταξ λίγο μαλακία τους ξέρω γω :-
τελικά όντως ισχύει αυτό ? βρήκατε ποία είναι ?![]()
εγω κραταω πρακτικοΚαι που να την θυμουνται??? Εδω ξεχναs τι εφαγεs χτεs και θα θυμασαι τουs τελευταιουs 6 μηνεs ποια πηδηξεs??
και αυτό παίζεται Λαιφ μόνο αν είναι μακροχρόνιος ο δεσμός και πάλι ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.To θεμα πιστευω δεν ειναι τοσο το ονομα, οσο το ναχουμε γενικα τον νου μαs
Ακαποτα μονο με την γκομενα
εγω κραταω πρακτικο
καθε 15 μερες κανουμε συμβουλιο οι υψηλοβαθμοι
κανουμε ψηφοφορια και κραταμε πρακτικο για το ποιες που και ποσο
αν θ8ες σου τυπωνω ενα αντιγραφο![]()
και αυτό παίζεται Λαιφ μόνο αν είναι μακροχρόνιος ο δεσμός και πάλι ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.
Ακάποτα μόνο με την παλάμη![]()
ρε μουνι θες να σου δωσω θεση στο ΔΣμουνακια ελατε ενας ενας με την οπισθεν.....οι κυριες πρωτα![]()
![]()
Και που να την θυμουνται??? Εδω ξεχναs τι εφαγεs χτεs και θα θυμασαι τουs τελευταιουs 6 μηνεs ποια πηδηξεs??
Αυτό βγήκε τυχαία γιατί λόγω εκλογών αρχίσανε να κάνανουνε κάποιους υποτυπώδεις ελέγχους.
Πόσα άλλα δεν εχουν βγει στην φόρα ή δεν τα ανακαλύψανε και μετράει τώρα ο άλλος τα ραδίκια ανάποδα.
Οταν είμαστε ενα απέραντα μπορδέλο σαν χώρα, βάλε και την μαλακία που δέρνει τον εγκέφαλο πολλών που παρακαλάνε και χαρτζιλικώνουνε μάλιστα τις εκδιδόμενες για ακάποτα τί περιμένεις;
Κατα την ταπεινή μου γνώμη άργησε να σκάσει τέτοιο θέμα.
και αυτό παίζεται Λαιφ μόνο αν είναι μακροχρόνιος ο δεσμός και πάλι ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.
Ακάποτα μόνο με την παλάμη![]()
πουλαω κατι χωραφια στον καμπο και ερχομαι να αγορασω το σαιτ......ρε μουνι θες να σου δωσω θεση στο ΔΣ
να ξερεις προεδρευων και νομιμος εκπροσωπος ειμαι εγω![]()