TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Τί έπαθες; http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=403668;type=avatar[/img[/URL]]
[/quote]δεν ξερω τι να μαγειρεψω :'(
Τί έπαθες; http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=403668;type=avatar[/img[/URL]]
[/quote]δεν ξερω τι να μαγειρεψω :'(
Ντοματόσουπα.Είναι και εποχή της ντομάτας.δεν ξερω τι να μαγειρεψω :'(
Ντοματόσουπα.Είναι και εποχή της ντομάτας.
Ρίξε μέσα και μερικά τηγανισμένα ψωμάκια-μπουκίτσες.
Εκλεισε η κουζινα του οινομαγειριου-στουντιο Φ104;δεν ξερω τι να μαγειρεψω :'(
εισαι ενας εσυΕκλεισε η κουζινα του οινομαγειριου-στουντιο Φ104;
καλησπερα τεκνά μου,την ευλογία μου
Καλά.
τεκνο μου η εκκλησια να ξερεις στηριζει τον δικαιο αγωνα σου.......ξεκιναω ανενδοτο......
Ευλογία Κυρίου επί κεφαλήν δικαίουκαλησπερα τεκνά μου,την ευλογία μου
Να τουs βαλετε να υπογραφουν με το αντιδωρο πατερ μουτεκνο μου η εκκλησια να ξερεις στηριζει τον δικαιο αγωνα σου.......ξεκιναω ανενδοτο......
τεκνο μου η νηστεια τελειωσε....με αυτα που τρως θα κλανεις πυροκλανι.......Καλά.
Φτιάξε έναν ρύζι με αρακά,καλαμπόκι,κόκκινα καυτερά φασόλια και πιπεριές
με την βοηθεια του μεγαλοδυναμου θα τους γαμησουμε οπως λεει και η υπογραφη μου ;)Να τουs βαλετε να υπογραφουν με το αντιδωρο πατερ μου
αμαρτωλε ποτε θα ρθεις να σε εξομολογησω;Διομηδης ειδα πριν που ρωτησες , δε χτυπησα εγω το ποδι μου ρε για αλλος ειναι το σκιτσο
Γεια σας ρεμαλια , απο το μπουρδελο ερχομαι και στα βυζακια σπερμα
Απ το μασαζοκρεβατο περνω και τηγανιζουν ψαριαΔιομηδης ειδα πριν που ρωτησες , δε χτυπησα εγω το ποδι μου ρε για αλλος ειναι το σκιτσο
Γεια σας ρεμαλια , απο το μπουρδελο ερχομαι και στα βυζακια σπερμα
με την βοηθεια του μεγαλοδυναμου θα τους γαμησουμε οπως λεει και η υπογραφη μου ;)
Παπά μου η Εκκλησία έχει λεφτά, να δώκει και σε μας τους πιστούς της που δεν έχουμε, για να μην κλάνουμετεκνο μου η νηστεια τελειωσε....με αυτα που τρως θα κλανεις πυροκλανι.......
Διομηδης ειδα πριν που ρωτησες , δε χτυπησα εγω το ποδι μου ρε για αλλος ειναι το σκιτσο