μην φοβασαι μαν.....δεν θα σε καψουμε εμεις στο γκετο......ειμαστε ανοιχτα μυαλα![]()
δεν είναι θέμα να κάνεις χαβαλέ. τον έκαιγαν και πάταγαν κόρνες λες και πήραν το γιούρο..ξεφτίλα..
μην φοβασαι μαν.....δεν θα σε καψουμε εμεις στο γκετο......ειμαστε ανοιχτα μυαλα![]()
τα καλύτερα κομμάτια απ'το κελάρι μουδεν εχω λογια![]()
ινφο μου λένε η Πάρις Χίλτον..μοιάζει και λίγο στη γυναίκα σου αλλά δεν μπορώ να την αναγνωρίσω με ρούχα
Ψιψινα πα-πουτσο-μενη εισαι !!!!!!
ετσιτα καλύτερα κομμάτια απ'το κελάρι μουμόνο για το γκέτο
![]()
μα νίγκα
http://[URL unfurl="true"]www.animated-gifs.eu/avatars-100x100-smilies-little-crest/0039.gif[/img[/URL]]
[/quote]
πάμε πάμελα τριγγέτα 3? τι πάτος είναι αυτός ρε κάβλα;
εδω ειμαστε σε μια Οικογενειακή
![]()
πάμε πάμελα τριγγέτα 3? τι πάτος είναι αυτός ρε κάβλα;
Μίλησε και το άτομο που βάζει αποκεφαλισμούςστη μέση-πάνω ο ταφτάρης..ο πιο χαζός που σημαδεύει τους δικούς του, όπου την επόμενη μέρα τον είχε το newsit επειδή τους πυροβόλισε
στ'αριστερά-πάνω ο κοσμάς..λίγο πιο χαζός από τον ταφτάρη που απλά ντύθηκε σκάκι που μπήκε στο πλυντήριο.
στην πολυθρονα καθομαι εγω ως αρχηγος του γκετο......εδω ειμαστε σε μια Οικογενειακή
![]()
Αφου εχω το δωρεαν ρε
στην πολυθρονα καθομαι εγω ως αρχηγος του γκετο......![]()
Μίλησε και το άτομο που βάζει αποκεφαλισμούς![]()
Λεs να κολαω στα λεφτα μαν??? Δεν εχω διαθεση προs το παρονσαν αυτό τον πάτο δεν έχεις..
τσίπη.ε.τσίπη.μια φορά σου είπα να πάμε κάπου και θυμήθηκες το διαρκείας.τσίπη
καλα Κάθε ηλίθιος έχει και μια δικαιολογία για την μαλακία τουκλάψε. τλχστν εγώ έβαλα επισήμανση σε όποιον το ανοίξει. εσύ πού πέταξες φάτσα-φόρα τα γκαβούλιακα; τι να πω..η ασφάλειά μου με καλύπτει για ψυχική οδύνη...ξηλώσου
Λεs να κολαω στα λεφτα μαν??? Δεν εχω διαθεση προs το παρον
καλα Κάθε ηλίθιος έχει και μια δικαιολογία για την μαλακία του![]()