Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Πού ειναι ο Λακης να αρχισει τα "ΤΡΕΛΛΗ ΗΤΤΑ-ΤΡΕΛΛΗ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΜΠΑΖΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ"????
Δεν ειναι χυλοπιτα ρε κουτσομπολα....Εχει κι ενα αλλα στη μεση....
Πού ειναι ο Λακης να αρχισει τα "ΤΡΕΛΛΗ ΗΤΤΑ-ΤΡΕΛΛΗ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΜΠΑΖΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ"????
Θεσσαλονικη ειμαι βρε.....Εχει δικιο η κατινα....
Γιατι μυστικο ειναι?ξέρει από πού είσαι;
ξέρει από πού είσαι;
Γιατι μυστικο ειναι?
Οταν εγραφε δημοσια εδω για βολτες στη θεσσαλονικη και για μαγαζια της θεσσαλονικης, πού ησουνα?
ε καλα, τι να υποσχεθεις, κουβεντα κανουμε..Α να κι ενας που δεν ζηταει κερασμα εδω μεσα......
Δεν υποσχομαι τιποτα αλλα δεν ειναι κι απιθανο....Αρκει να μην αρχισεις την κλαψα για την γκομενα....
Με μια τηγανια κεφτέδες νομιζω εχεις κανει μια καλη αρχη.ε καλα, τι να υποσχεθεις, κουβεντα κανουμε..
Αν εισαι ομορφη θα ξεχασω στο πιτς φυτιλι τη γκομενα και θα τα ριξω σ' εσενα..
Γιατι μυστικο ειναι?
Οταν εγραφε δημοσια εδω για βολτες στη θεσσαλονικη και για μαγαζια της θεσσαλονικης, πού ησουνα?
Ολοι ξερουν βρε.....Για τη Θεσσαλονικη...Δεν ειναι κρυφο....
Νομιζω μπηκε πιο μετα.....
Νομιζω μπηκε πιο μετα.....
εκανα μαλακια δηλαδη, επρεπε ν' ανεβω σαλλονικη γι' ανασταση..Με μια τηγανια κεφτέδες νομιζω εχεις κανει μια καλη αρχη.
Οταν ανεβεις θεσσαλονικη, στειλε ενα πμ να σου δωσω καταλογο θεσσαλονικιων γυναικων μελων, με πληροφοριες για εκαστη.εκανα μαλακια δηλαδη, επρεπε ν' ανεβω σαλλονικη γι' ανασταση..
κ ανεβηκε η κολλητη μου στο γκομενο, αλλα εγω εδω, τσολιας..
και γνωρισα και μια σαλλονικια σερβιτορα προχτες, απο μαπα οχι και τοσο καλη, αλλα κορμαρα..
Οχι, εχει κανει εγγραφή το 2009 κι εγω το 2010.
δες αν θες τη δικη μου ημερομηνια..Κι εγω το 2008....Σας νικησα.....
Ναι.Κι εγω το 2008....Σας νικησα.....
εσυ τωρα εισαι δικηγορος?Οταν ανεβεις θεσσαλονικη, στειλε ενα πμ να σου δωσω καταλογο θεσσαλονικιων γυναικων μελων, με πληροφοριες για εκαστη.
Ψάρωσα, μα το θεο. Respect.δες αν θες τη δικη μου ημερομηνια..
ετσι για πλακα..
δες αν θες τη δικη μου ημερομηνια..
ετσι για πλακα..
εκανα μαλακια δηλαδη, επρεπε ν' ανεβω σαλλονικη γι' ανασταση..
κ ανεβηκε η κολλητη μου στο γκομενο, αλλα εγω εδω, τσολιας..
και γνωρισα και μια σαλλονικια σερβιτορα προχτες, απο μαπα οχι και τοσο καλη, αλλα κορμαρα..
Ναι.
Να θυμισω στα νεα μελη το περιφημο τέταρτο ποσταρισμα σου?
΄Η να το αφησω?
Και πολύ καλος μαλιστα.εσυ τωρα εισαι δικηγορος?
Κομπλε ητανε!...εφαγα και κοκορα!Σκετο???? Θα σε θερισει...........Παρε συνοδευτικο