gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
και ηπαρι ωραιο κοκορετσι εκανε αποψε
για κοκορετσι μονο βαρος
μουνέτο θέλει να πει η Λουκ.
σικ περικαλω.γκομε-νετο.
Ναι λεγε τηs τετοια......Να μην την παρει μαζι τηs
γκομε-νετο.
ελα!!σικ περικαλω.
απο το καμινέτο δεν βγαίνει η λέξη; γι'αυτό το βρήκα τσακ μπαμΟ Διο ειπε την σωστη ορολογια
αθηνα εισαι;αν ναι μας χωρις καμια 500αρια χλμ...
για ποτο αλλα να σου πω την αληθεια βαριεμαι να ετοιμαστω...αφου εισαι κοτα κ δεν ερχεσαι κ συ να γελασουμε....θα στειλω την λουκριτια στην θεση μου....Πόπη, για ποτό θα πάτε ή για πατσα?
πάω να φάω γτ έκαψα θερμίδες και ο οργανισμός μου υπολειτουργεί εως ότου προσλάβει τα απαιτούμενα στοιχεία για επανέλθει στην φυσιολογική ομοιοστασία του, καθώς ο εγκέφαλος για να εκτελέσει ενέργειες χρειάζεται γλυκόζη. όπως γνωρίζουμε από την φυσιολογία Ι, η γλυκόζη είναι το φυσικό καύσιμο του εγκεφάλου ως κύριο όργανο αλλά και στα δευτερεύοντα όργανα και ιστούς. επιπλέον, η πρόσληψη γλυκόζης γίνεται μέσω των τροφών. γλυκόζη περιέχουν όλες οι τροφές. η περιεκτικότητα μεταβάλλεται.
όποιος το διάβασε πιστεύω ότι έχει περάσει με επιτυχία το τεστ καψίματος του bourdela.com
Κότα και συ...αθηνα εισαι;αν ναι μας χωρις καμια 500αρια χλμ...
αλλα ευχαριστω@
πάω να φάω γτ έκαψα θερμίδες και ο οργανισμός μου υπολειτουργεί εως ότου προσλάβει τα απαιτούμενα στοιχεία για επανέλθει στην φυσιολογική ομοιοστασία του, καθώς ο εγκέφαλος για να εκτελέσει ενέργειες χρειάζεται γλυκόζη. όπως γνωρίζουμε από την φυσιολογία Ι, η γλυκόζη είναι το φυσικό καύσιμο του εγκεφάλου ως κύριο όργανο αλλά και στα δευτερεύοντα όργανα και ιστούς. επιπλέον, η πρόσληψη γλυκόζης γίνεται μέσω των τροφών. γλυκόζη περιέχουν όλες οι τροφές. η περιεκτικότητα μεταβάλλεται.
όποιος το διάβασε πιστεύω ότι έχει περάσει με επιτυχία το τεστ καψίματος του bourdela.com
αλλοπαρμενε να δωσουμε ραντεβου στη κορινθοΚότα και συ...
Ρε παρε Λιθιν να νιωσεις γυναικα.για ποτο αλλα να σου πω την αληθεια βαριεμαι να ετοιμαστω...αφου εισαι κοτα κ δεν ερχεσαι κ συ να γελασουμε....θα στειλω την λουκριτια στην θεση μου....
εμενα με χωριζουν χλμ και επισης δεν εχω σκοπο να τον χωσω.Κότα και συ...
Γιατι απολογεισαι στην Πόπη?εμενα με χωριζουν χλμ και επισης δεν εχω σκοπο να τον χωσω.
νοου οφενς λοπη.
πλακιζω.
εμενα με χωριζουν χλμ και επισης δεν εχω σκοπο να τον χωσω.
νοου οφενς λοπη.
πλακιζω.
να τον φας εσυ ρεΓιατι απολογεισαι στην Πόπη?
Να τον φαει δεν θελει κι εκεινη?
Ταμένη ειναι?
δε μπορω να ξερω.οποτε οφειλω να ειμαι ευγενης.Γιατι απολογεισαι στην Πόπη?
Να τον φαει δεν θελει κι εκεινη?
Ταμένη ειναι?