sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Οπως να καθεσαι ανετα στα πισω καθισματα, οταν οδηγει αμαξι...μπα...δε μασαω απο τετοια...
δε ξερω καλο μου...αλλα εχει κ ο κοντος τα καλα του...φανταζομαι...
Οπως να καθεσαι ανετα στα πισω καθισματα, οταν οδηγει αμαξι...μπα...δε μασαω απο τετοια...
Αρχισες να μοιραζεις wild cards?
μπα...δε μασαω απο τετοια...
"Μη φοβασαι ανοητη μικρη" Ομαρ.εσενα σε φοβαμαι....
επιβεβαιωνω ,
να τα δινει ομως.
Ισως επειδη τους ψηλους τους στελνεις στον αγυριστο...γιατι εγω γνωριζω μονο κοντους??? :'( :'( :'( :'( :'(
μονο στην φαντασια σου....φαντασου ειμαι 1,70 να φορεσω ενα 10ποντο παω στο 1,80...που θα κυκλοφορισω το 1,60??? :'( :'( :'( :'( :'(δε ξερω καλο μου...αλλα εχει κ ο κοντος τα καλα του...φανταζομαι...
μηκος/παχος ξεχασες μαν να αναφερειςΠηλελοπη, ειμαι 1.92 στα 89 κιλα πομπωδης και μυωδης.
Ελα στον τελικο να με απολαυσεις.
γιατι εγω γνωριζω μονο κοντους??? :'( :'( :'( :'( :'(
μονο για να δινει εχω ακουσειdare e avere ;)
Γιατι σε ενδιαφερει; Εισαι πουστης;μηκος/παχος ξεχασες μαν να αναφερεις
μηκος/παχος ξεχασες μαν να αναφερεις
αμα αυτος δεν εχει κομπλεξ και τα βρισκεται γενικα θεωρω οτι ειναι μλκ να κολλας εκει παντως.μονο στην φαντασια σου....φαντασου ειμαι 1,70 να φορεσω ενα 10ποντο παω στο 1,80...που θα κυκλοφορισω το 1,60??? :'( :'( :'( :'( :'(
ισως δεν προσεξες αλλα το χασες το μπετ , λοιπον που και ποτε.προλαβαίνεις να πας στην τράπεζα.
θα σβήσω το αμάξι πριν τη στροφή.![]()
ειναι ο "δικος" μου κ μαζευει πληροφοριες...δεν με δινει οπου κι οπου.....Γιατι σε ενδιαφερει; Εισαι πουστης;![]()
μονο για να δινει εχω ακουσει![]()
Κιλα δεν μας λες και ηλικια να ξερουμε τι Ελλεηνιδα θα φορτωσουμε...μονο στην φαντασια σου....φαντασου ειμαι 1,70 να φορεσω ενα 10ποντο παω στο 1,80...που θα κυκλοφορισω το 1,60??? :'( :'( :'( :'( :'(
Εγω παντως οποια εχω γνωρισει, μου λεει οτι θα ειχε προβλημα.αμα αυτος δεν εχει κομπλεξ και τα βρισκεται γενικα θεωρω οτι ειναι μλκ να κολλας εκει παντως.
οχι ....ιματζ μεικερ......Γιατι σε ενδιαφερει; Εισαι πουστης;![]()