Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
θα χτυπηθεις με τον πλε για το αργυρο βλεπω..... :grin: :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.894
Πόντοι
6.035
ε τι εγινε;ειπαμε ειναι μοντ σε αντιπαλο σαιτ αγοραιου ερωτα....τι να εγινε;απο τοτε τον μπαναρουν συνεχως γιατι ειναι αντιπαλος.....προσωπικη μου αποψη....;λαθος

εγω στο ιεροδουλες πχ ειμαι εξισου παλιο μελος με εδω και δεν εχω ενα ποστ που λεει ο λογος....ο αλτεκ ειναι μοντ....ε και;εγω το μπου το αγαπω γιατι ειναι το σαιτ που πρωτοασχοληθηκα με την μπουρδελοενημερωση της θεσσαλονικης ....δεν το αλλαζω...το συνιστουν και 29 κατασκευαστες και βγαζει ολους τους λεκεδες.... :sunglasses:
o παπασαλιας μοντ  :2funny: :2funny: :2funny:
ο αλτεκ ειναι δασκαλος ρε επρεπε να τον ειχαν επιστημονικο συνεργατη εδω μεσα :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ο μαλάκας ο πατέρας μου έφταιγε δηλαδή που όταν ήμουν πιτσιρίκι με έστελνε που και που να του πάρω τσιγάρα από το περίπτερο και μου άφηνε και τα ρέστα να πάρω παγωτό.

(εγώ βέβαια τα μάζευα και έπαιρνα playboy αλλά αυτό είν'άλλο θέμα. :2funny: :2funny: :2funny:)

δεν ξέρω πότε ήσουν πιτσιρικάς οπότε δεν μπορώ να πώ.. εγώ ξέρω αυτό

2. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ στους υπευθύνους των καταστημάτων, των περιπτέρων κτλ. για Παραβάσεις που αφορούν την πώληση προϊόντων καπνού και αλκοόλ σε ανηλίκους, την εργασία ανηλίκων σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος και λοιπές σχετικές παραβάσεις σύμφωνα με το ν.3868/2010.
1.    Πώληση προϊόντων καπνού από και προς ανηλίκους 1000 € για κάθε παράβαση
2.    Πώληση προϊόντων καπνού ή αλκοολούχων ποτών σε ανηλίκους από επιχείρηση που δεν πωλεί προϊόντα καπνού ή αλκοολούχα ποτά  1000 € για κάθε παράβαση
3.    Πώληση προϊόντων καπνού σε χώρους παροχής υπηρεσιών διαδικτύου. 1000 € για κάθε παράβαση
4.    Κατασκευή, προβολή, εμπορία, πώληση αντικειμένων που έχουν την εξωτερική μορφή προϊόντων καπνού.  1000 € για κάθε παράβαση
5.    Κατασκευή, προβολή, εμπορία, πώληση του προϊόντος ηλεκτρονικού τσιγάρου (εκτός της περίπτωσης έγκρισης αυτού με βάση την Κ.Υ.Α. περί προϋποθέσεων και διαδικασίας για τη χορήγηση της έγκρισης).  1000 € για κάθε παράβαση
6.    Κυκλοφορία προϊόντων που διατίθενται για τη διακοπή του καπνίσματος
(εκτός των περιπτώσεων έγκρισης αυτών με βάση την Κ.Υ.Α. περί προϋποθέσεων και διαδικασίας για τη χορήγηση της έγκρισης).  1000 € για κάθε παράβαση
7.    Πώληση προϊόντων καπνού με μηχανήματα αυτόματης πώλησης ή πώληση μεμονωμένων σιγαρέτων ή σιγαρέτων σε συσκευασία μικρότερη των είκοσι τεμαχίων.  1000 € για κάθε παράβαση
8.    Μη ανάρτηση σε εμφανές σημείο στους χώρους πώλησης των προϊόντων καπνού, της ένδειξης σχετικά με την απαγόρευση πώλησης προϊόντων καπνού σε ανηλίκους. 500 € για κάθε παράβαση
9.    Είσοδος ανηλίκων σε μπαρ και κάθε είδους κέντρο διασκέδασης, όπου πωλείται αλκοόλ, εξαιρουμένων των περιπτώσεων ιδιωτικών εκδηλώσεων.  1000 € για κάθε παράβαση
10.    Παραμονή ανηλίκων σε μπαρ καθώς και κατανάλωση αλκοολούχων ποτών από ανηλίκους σε όλους τους χώρους διασκέδασης, εξαιρουμένων των περιπτώσεων ιδιωτικών εκδηλώσεων    1000 € για κάθε παράβαση

ν.3868/2010.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
δεν ξέρω πότε ήσουν πιτσιρικάς οπότε δεν μπορώ να πώ.. εγώ ξέρω αυτό

2. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ στους υπευθύνους των καταστημάτων, των περιπτέρων κτλ. για Παραβάσεις που αφορούν την πώληση προϊόντων καπνού και αλκοόλ σε ανηλίκους, την εργασία ανηλίκων σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος και λοιπές σχετικές παραβάσεις σύμφωνα με το ν.3868/2010.
1.     Πώληση προϊόντων καπνού από και προς ανηλίκους 1000 € για κάθε παράβαση
2.    Πώληση προϊόντων καπνού ή αλκοολούχων ποτών σε ανηλίκους από επιχείρηση που δεν πωλεί προϊόντα καπνού ή αλκοολούχα ποτά  1000 € για κάθε παράβαση
3.    Πώληση προϊόντων καπνού σε χώρους παροχής υπηρεσιών διαδικτύου. 1000 € για κάθε παράβαση
4.     Κατασκευή, προβολή, εμπορία, πώληση αντικειμένων που έχουν την εξωτερική μορφή προϊόντων καπνού.  1000 € για κάθε παράβαση
5.     Κατασκευή, προβολή, εμπορία, πώληση του προϊόντος ηλεκτρονικού τσιγάρου (εκτός της περίπτωσης έγκρισης αυτού με βάση την Κ.Υ.Α. περί προϋποθέσεων και διαδικασίας για τη χορήγηση της έγκρισης).  1000 € για κάθε παράβαση
6.     Κυκλοφορία προϊόντων που διατίθενται για τη διακοπή του καπνίσματος
(εκτός των περιπτώσεων έγκρισης αυτών με βάση την Κ.Υ.Α. περί προϋποθέσεων και διαδικασίας για τη χορήγηση της έγκρισης).  1000 € για κάθε παράβαση
7.     Πώληση προϊόντων καπνού με μηχανήματα αυτόματης πώλησης ή πώληση μεμονωμένων σιγαρέτων ή σιγαρέτων σε συσκευασία μικρότερη των είκοσι τεμαχίων.  1000 € για κάθε παράβαση
8.    Μη ανάρτηση σε εμφανές σημείο στους χώρους πώλησης των προϊόντων καπνού, της ένδειξης σχετικά με την απαγόρευση πώλησης προϊόντων καπνού σε ανηλίκους. 500 € για κάθε παράβαση
9.    Είσοδος ανηλίκων σε μπαρ και κάθε είδους κέντρο διασκέδασης, όπου πωλείται αλκοόλ, εξαιρουμένων των περιπτώσεων ιδιωτικών εκδηλώσεων.  1000 € για κάθε παράβαση
10.    Παραμονή ανηλίκων σε μπαρ καθώς και κατανάλωση αλκοολούχων ποτών από ανηλίκους σε όλους τους χώρους διασκέδασης, εξαιρουμένων των περιπτώσεων ιδιωτικών εκδηλώσεων     1000 € για κάθε παράβαση

ν.3868/2010.

Ακόμα πιτσιρικάς είμαι και θα'μαι για πολλά χρόνια ακόμα ελπίζω.

Για καμιά 10ρια-15ρια χρόνια πίσω μιλούσα.

Πέραν του χάβαλου συμφωνώ στο ότι δεν πρέπει να πωλούνται τσιγάρα κι αλκοόλ σε ανηλίκους.

Με τη γενική έννοια όμως, γιατί άμα πιάσουμε περιπτώσεις και εξειδικεύσουμε θα διαφωνήσω και το ξέρω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε τον εκτορακο....
τελικα ο χρονος τα ξεσκεπαζει ολα....
αβραμης καταντησε.... :-

καλωστον. χρονια και ζαμανια  :dancing:

ακόμα να καταλαβεις ότι ο ίδιος γράφει και με τα δυό;

σε είχα για έξυπνο μαλάκα

κανε τροποποιηση στο εξυπνος. δε θα αρεσει

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Εγώ ρε συ,όταν στρίβω τσιγάρο,δε μπορώ να στρίψω το τιμόνι..

Είσαι πίσω!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ όταν κάπνιζα στριφτά, το τιμόνι με το γόνατο το κουμάνταρα. Μέχρι και λακούβες απέφευγα λέμε!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΥΓ. Ελπίζω να μη μιλάς για τη μηχανή :o :o :o :o :o :o :o :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom