baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.877
- Πόντοι
- 6.035
σαφως η ιατρικη σε θεραπευει αλλα η θρησκεια σου δινει δυναμη και ελπιδεςΌτι κ καλά ο θεός προστάτεψε κ όχι η ιατρική θεράπευσε...καλά.![]()
σαφως η ιατρικη σε θεραπευει αλλα η θρησκεια σου δινει δυναμη και ελπιδεςΌτι κ καλά ο θεός προστάτεψε κ όχι η ιατρική θεράπευσε...καλά.![]()
Δεν πέθανε αυτόςΣαν τον Τσαβες ας πούμε?
Η Ιατρική θεραπεύει, η Πίστη σώζει.σαφως η ιατρικη σε θεραπευει αλλα η θρησκεια σου διναι δυναμη και ελπιδες
καλα τα λεμε μοναστηρακι για shopping εμεις το φθινοπωρο.
η απαντηση στο χριστος ανεστη ειναι αληθως ο κυριος εγω στο λεω και ας μην πιστευεις![]()
Τι λες βρε?Δεν πέθανε αυτός![]()
Δικαίωμα σου είναι να μην πιστεύεις.
Το να ειρωνεύεσαι όμως την Πίστη του άλλου,όχι.
χριστιανοκομμουνιστής είναι ό,τι χειρότερο./Αμφισβητεις τον ηγέτη Ουγκο?
ασε το πας μακρυα και για να μη κατηγορηθω ως θρησκοληπτος με αυτα που λεωΗ Ιατρική θεραπεύει, η Πίστη σώζει.
Δεν τον τρέχουνε στην Κούβα για τον καρκίνο που έχει;Τι λες βρε?
Μπα. Μουσουλμανοφασίστας ειναι το χειροτερο.χριστιανοκομμουνιστής είναι ό,τι χειρότερο./![]()
σαφως η ιατρικη σε θεραπευει αλλα η θρησκεια σου δινει δυναμη και ελπιδες
ισσοπαλία σα να λέμε.Η Ιατρική θεραπεύει, η Πίστη σώζει.
παπατριχα μπορουσες και καλυτερα σταυροφοριες οι πιο δολοφονικες εκστρατειες στο ονομα του θεου και καταστροφη πολιτισμωνχριστιανοκομμουνιστής είναι το χειρότερο./![]()
Τσου,ο κομμουνιστής οφείλει να χει νιονιό παραπάνω.Μπα. Μουσουλμανοφασίστας ειναι το χειροτερο.
εισαι και μαλακας εισαι και σαπουνηςΤσου,ο κομμουνιστής οφείλει να χει νιονιό παραπάνω.
Τότε δεν θα ηταν κομμουνιστης.Τσου,ο κομμουνιστής οφείλει να χει νιονιό παραπάνω.
Βαριέμαι να γράφω σήμερα κ είπα να ζωγραφίσω.παπατριχα μπορουσες και καλυτερα σταυροφοριες οι πιο δολοφονικες εκστρατειες στο ονομα του θεου και καταστροφη πολιτισμωνας μην αναλυσουμε αλλο το θεμα.
Βασικά λίγοι είναι οι σωστοί κομμουνιστές,ελάχιστοι.Τότε δεν θα ηταν κομμουνιστης.
κουμουνηστης μεγαλος σε ηλικια μου ειχε πειΤότε δεν θα ηταν κομμουνιστης.
ειμαι εγκρατης ανθρωπος και ετοιμος για υπνοBαρε να πάρουμε και τον δικηγόρο να πάμε σε κανένα κωλόμπαρο;
Λέγε γρήγορα.Τσακ Μπαμ.