baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.884
- Πόντοι
- 6.035
ειπα και εγω ποιος ειναι αυτος ο γιαννης τωρα που το διορθωσες θα δεις ψηφους που μαζεψειΗθελα να γράψω gl και εγραψα γιαννης![]()
![]()
![]()
ειπα και εγω ποιος ειναι αυτος ο γιαννης τωρα που το διορθωσες θα δεις ψηφους που μαζεψειΗθελα να γράψω gl και εγραψα γιαννης![]()
![]()
![]()
ειπα και εγω ποιος ειναι αυτος ο γιαννης τωρα που το διορθωσες θα δεις ψηφους που μαζεψει![]()
Ηδη ο περσονας ξεφυγεθα βαλει τους κλωνους του και θα μας κλεψει την πρωτια ρε Σταμ!![]()
υτος ρε ψηφιζει με 20 διαφορετικα ονοματα νωθεια ακυρωνεται η ψηφοφοριαθα βαλει τους κλωνους του και θα μας κλεψει την πρωτια ρε Σταμ!![]()
Ηδη ο περσονας ξεφυγε![]()
![]()
![]()
υτος ρε ψηφιζει με 20 διαφορετικα ονοματα νωθεια ακυρωνεται η ψηφοφορια![]()
Θα πας στους 16 και μετα θα αντιμετωπσεις καποιον σε νοκ αουτΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙς ακομα ρε..
οχι, να βγει απο την λιστα! ουγκ!![]()
εσυ χαραμιζεσαι πρεπει να σε παρει η ουεφαΘα πας στους 16 και μετα θα αντιμετωπσεις καποιον σε νοκ αουτ![]()
![]()
εσυ χαραμιζεσαι πρεπει να σε παρει η ουεφα![]()
Θα πας στους 16 και μετα θα αντιμετωπσεις καποιον σε νοκ αουτ![]()
![]()
Ειρωνια? Ετσι και σε πετυχω στην επομενη φαση ξερειςvale formula1 re papara na ma8eis na odhgeis![]()
Ειρωνια? Ετσι και σε πετυχω στην επομενη φαση ξερεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον αχαχουχα δεν τον εχει ...
Ψηφισα ,, φυσικα εφυγε γουλφακης δαγκωτο δεν το συζηταμε αυτο ειναι μεγιστος μαλαξ... ΟΛΕΣ τις ελλεηνιδες.. εκτος της λουκριτιας αν και θα πρεπε και αυτην.. ροχαλα δεν εχει ουτε χεκτορ λοπεζ
Παλι διαγωνισμό εχουμε?
Ποιος θα πληρωσει να του δωσω την ψηφο μου?![]()
με ειδος δεχεσαιΠαλι διαγωνισμό εχουμε?
Ποιος θα πληρωσει να του δωσω την ψηφο μου?![]()
Ασε ρε, δεν ξαναπαω στις βρωμιάρεςσυντεκνε? ποτε θα σε παω παππου?![]()
Ασε ρε, δεν ξαναπαω στις βρωμιάρες![]()
![]()
Απο εδω και περα μονο σε συγκεκριμένες...
Τερμα αυτα που ξερατε
Α ο gianis ποιος ειναι ρε παιδες?