Ψεματα.Δεν το εχω σκεφτει καν.
Εσενα σε εχω για τυπο που παντα προσπαθεις με ολες για κατι.
Ηταν πιο light απλα, οχι ξινομουνα.Εννοεις οτι η Σιλβα ηταν πολυ νορμαλ για μενα?
Ψεματα.Δεν το εχω σκεφτει καν.
Ηταν πιο light απλα, οχι ξινομουνα.Εννοεις οτι η Σιλβα ηταν πολυ νορμαλ για μενα?
μα επειδη εγω ειμαι αυτος που ξεχωριζει απο τις μαζες
επιλεγω τις μαζες για ποικιλια...
Αληθές.Ηταν πιο light απλα, οχι ξινομουνα.
Για το στυλακι μιλαω φυσικα που ειχε εδω μεσα, και οχι ποια μπορει να ειναι εκτος σιτε.το βελβακι δεν ειναι ξινομουνα ρε...
ο μαριος ο σιτές.Για το στυλακι μιλαω φυσικα που ειχε εδω μεσα, και οχι ποια μπορει να ειναι εκτος σιτε.![]()
Για το στυλακι μιλαω φυσικα που ειχε εδω μεσα, και οχι ποια μπορει να ειναι εκτος σιτε.![]()
Φαγωθηκες πια!ο μαριος ο σιτές.
Όχι προς θεού,είναι ξινομούρα.το βελβακι δεν ειναι ξινομουνα ρε...
Δεν ειναι "ξινο" το στυλ της Βελβυ.Για το στυλακι μιλαω φυσικα που ειχε εδω μεσα, και οχι ποια μπορει να ειναι εκτος σιτε.![]()
ΣΑΙΤΦαγωθηκες πια!
Βαριεται το παιδι να παταει alt shift, ποιο ειναι το προβλημα???
![]()
![]()
![]()
Φαγωθηκες πια!
Βαριεται το παιδι να παταει alt shift, ποιο ειναι το προβλημα???
![]()
![]()
![]()
ο μαριος ο σιτές.
Πως φαίνεται ρε γμτ ο δυσκοίλιος άνθρωπος...δες με τι πιάστηκε κ κόλλησε.ΣΑΙΤ
χωρις πολυπλοκα κουμπακια![]()
sait? ;) ;) ;)ε ας το γραψει σαιτ...
επειδη πρεπει να παω να ερωτευτω τωραστο τι γουσταρει ο καθενας μας διαφωνουμε...
εγω γουσταρω ο,τι ξεχωριζει εσυ τις μαζες...εσυ γουσταρεις να επιλεγεις τις μαζες...εγω δεν ανηκω σε αυτες...οποτε διαφωνουμε μαλλον εκτος αν δεν το πιανω καλα...
sait? ;) ;) ;)
Μαλάκες μου κάτσαν βαριά αυτά που έφαγα έξω που βγήκα με μια παρέα κ προβλέπεται να το ξημερώνω...πείτε τίποτα αξιόλο κ αφήστε τα μαθήματα γλώσσας.sait? ;) ;) ;)
πλακα κανω ρε συ.κοροϊδευομαστε?
επειδη πρεπει να παω να ερωτευτω τωρα
θα σου πω αυριο.
Ξεκιναει η εαρινη περιοδος χεσιματος?Μαλάκες μου κάτσαν βαριά αυτά που έφαγα έξω που βγήκα με μια παρέα κ προβλέπεται να το ξημερώνω...πείτε τίποτα αξιόλο κ αφήστε τα μαθήματα γλώσσας.![]()
Δεν θα στο χαλασω παιχτη.Δεν ειναι "ξινο" το στυλ της Βελβυ.