pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Και πρέπει να του το λες στα μούτρα;;;παρηγορια στον αρρωστο λεγεται αυτο...
Και πρέπει να του το λες στα μούτρα;;;παρηγορια στον αρρωστο λεγεται αυτο...
γιατι ειμαι τελειος.Γιατί βάζεις πάντα τελεία?
Επειδη πολυς λογος γινεται για το μηκος, πες μας καλη μου τη γνωμη σου και για το παχος.παρηγορια στον αρρωστο λεγεται αυτο...
ευτυχως που δεν ρωτας εμενα :oΕπειδη πολυς λογος γινεται για το μηκος, πες μας καλη μου τη γνωμη σου και για το παχος.
Πως ξερεις τον τροπο να ριχνουμε γκομενακια με ψυχολογικα προβληματα. Τα γκομενακια του σιτε δηλαδη.
Επειδη πολυς λογος γινεται για το μηκος, πες μας καλη μου τη γνωμη σου και για το παχος.
Θελει μια διαδικασια για να γινεις φιρμα, δεν ειναι τοσο απλοεγω το μονο που ειπα ηταν να ξεκινησεις πρωτα τα πμ για να μπεις στο κλαμπ των εκλεκτων αναφερομενη στη συζητηση που αφορουσε στα πμ για τον Αλεξ και στο οτι εσυ δεν ασχολεισαι με πμ... να ανεβεις καστα ρε παιδι μου...![]()
Θελει μια διαδικασια για να γινεις φιρμα, δεν ειναι τοσο απλο![]()
Δεν ειναι θεμα χρονου.ποσο καιρο το προσπαθουσες? την αληθεια...
αισθανεσαι δικαιωμενος ?Θελει μια διαδικασια για να γινεις φιρμα, δεν ειναι τοσο απλο![]()
Και μετα να μπλεκω με απειλες, κλωνους, προσωπικα δεδομενα, και τσακωμους σε ενα σιτε?εγω το μονο που ειπα ηταν να ξεκινησεις πρωτα τα πμ για να μπεις στο κλαμπ των εκλεκτων αναφερομενη στη συζητηση που αφορουσε στα πμ για τον Αλεξ και στο οτι εσυ δεν ασχολεισαι με πμ... να ανεβεις καστα ρε παιδι μου...![]()
Δεν ειναι θεμα χρονου.
Απλως τα καλα νεα τρεχουν γρηγορα...![]()
Και μετα να μπλεκω με απειλες, κλωνους, προσωπικα δεδομενα, και τσακωμους σε ενα σιτε?
Θελει θυσιες τελικα η αναβαθμιση καστας.![]()
αν το ξανακανεις αυτο θα σε απειλησω.Και μετα να μπλεκω με απειλες, κλωνους, προσωπικα δεδομενα, και τσακωμους σε ενα σιτε?
οχι απαραιτητα...Και μετα να μπλεκω με απειλες, κλωνους, προσωπικα δεδομενα, και τσακωμους σε ενα σιτε?
αν δεν το εγραψες εσυ, σορυ...τις φωτο θα μας τις δωσεις τελικα;η ίδια?
πως το ξέρεις αυτό?![]()
Σε εχασα λιγο τωρα.Και μετα να μπλεκω με απειλες, κλωνους, προσωπικα δεδομενα, και τσακωμους σε ενα σιτε?
προς το παρον ανηκεις στους ανεγγιχτους εχεις πολυ δρομο μπροστα σου
[/quote
τι εννοεις ανεγγιχτους?
Θα μου κλασεις θαρρω.αν το ξανακανεις αυτο θα σε απειλησω.
Καλα ασε μαν, τοσα χρονια εχω δει ποσο μαλακες εχουν γινει αρκετοι απο εδω μεσα.οχι απαραιτητα...
αν το χεις να ξεχωριζεις στη ζωη θα ξεχωρισεις κ εδω.
αυτο ουτε παραθεση δεν ξερει να κανει.Θα μου κλασεις θαρρω.
Καλα ασε μαν, τοσα χρονια εχω δει ποσο μαλακες εχουν γινει αρκετοι απο εδω μεσα.
και αντε εσυ τα 50 παραπανισια κιλα σου τα χανεις και βρισκεις κανεναν αντρα που να βλεπεται.αυτος ομως που τον εχει 5 ιντσες το πολυ τι να κανει?χειρουργειο δεν ενδεικνυται.ειναι ζορι το μεγεθος για το αντρα.μηκος...παχος...τομειτο...τοματο...
παρηγορια στον αρρωστο...ολα...