kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
διακρίνω μια τάση στα αισχρόλογα παλιοπουστάκιεγω φταιω που θελω να σου μεταλαμπαδευσω τις πολυτιμες γνωσεις μου...
παρε φορα και κλασε μας τα παπαρια![]()
διακρίνω μια τάση στα αισχρόλογα παλιοπουστάκιεγω φταιω που θελω να σου μεταλαμπαδευσω τις πολυτιμες γνωσεις μου...
παρε φορα και κλασε μας τα παπαρια![]()
διακρίνω μια τάση στα αισχρόλογα παλιοπουστάκι![]()
και γω τουρέτ[size=90pt]ς[/size] έχω μωρή σάπια αλλά πού να το πιάσειςεχω τουρετ και σε γραφω στ' αρχιδια μου μυγοχεσμα
δε μου αρεσει να βριζω μη με προκαλεις![]()
χύνω γι'αυτό το ποστ μουκαι γω τουρέτ[size=90pt]ς[/size] έχω μωρή σάπια αλλά πού να το πιάσειςόρνιο
![]()
μηπως εχεις και διαχυτη αναπτυξιακη ελειψη ή ψυχικα προβληματα μαν;και γω τουρέτ[size=90pt]ς[/size] έχω μωρή σάπια αλλά πού να το πιάσειςόρνιο
![]()
ή μηπως απλα πρεπει να γαμησει?μηπως εχεις και διαχυτη αναπτυξιακη ελειψη ή ψυχικα προβληματα μαν;![]()
και γω τουρέτ[size=90pt]ς[/size] έχω μωρή σάπια αλλά πού να το πιάσειςόρνιο
![]()
είμαι αμεα μανμηπως εχεις και διαχυτη αναπτυξιακη ελειψη ή ψυχικα προβληματα μαν;![]()
σου χύνω στην μούρη με το ςμου πουλας μουρη με το ς?![]()
είμαι αμεα μανάτομο με ένα αρχίδι
![]()
σου χύνω στην μούρη με το ς![]()
θες να σου δωσω εγω τα αρχιδια μου μαν να κανεις τριλιζα;είμαι αμεα μανάτομο με ένα αρχίδι
![]()
και τους μονάρχιδους γιωτάδες τους βγάζουν δεν ξέρω τι γιώτα τους δίνουνε όμωςγιωτας εισαι οχι αμεα...
Ι3και τους μονάρχιδους γιωτάδες τους βγάζουν δεν ξέρω τι γιώτα τους δίνουνε όμως![]()
και τους μονάρχιδους γιωτάδες τους βγάζουν δεν ξέρω τι γιώτα τους δίνουνε όμως![]()
Για να το λες κατι θα ξερεις.ενοπλο
πες ότι είναι γαλλική λέξη και δεν προφέρεται το ς στο τέλος και θα με στείλεις για χόρταμια τριχα απ τα @@ μου εισαι με το ς που νομιζεις οτι μου εκανες διορθωση![]()
μαν εμείς το λέγαμε τρίτσα αυτόθες να σου δωσω εγω τα αρχιδια μου μαν να κανεις τριλιζα;![]()
ολα τα ξερω εγωΓια να το λες κατι θα ξερεις.
δεν σε καταλαβαίνωγιαυτο το ειπα...επειδη παιρνουν γιωτα...αμεα ΔΕΝ ειναι παντως εκτος αν αλλαξε κατι...εχεις προβλημα αντιληψης ε?![]()