axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
τοσες μαλακιες που λενε, περιμενες να πουν κατι καλο τωρα ?Εχω χασει επεισοδια και δεν καταλαβαινω για τι πραμα λετε.... :-
τοσες μαλακιες που λενε, περιμενες να πουν κατι καλο τωρα ?Εχω χασει επεισοδια και δεν καταλαβαινω για τι πραμα λετε.... :-
Που ειναι ο ξενιας ρε μπασταρδε?τοσες μαλακιες που λενε, περιμενες να πουν κατι καλο τωρα ?
βάστα μαν θέλουν να μας διασπάσουν το γκέτοτοσες μαλακιες που λενε, περιμενες να πουν κατι καλο τωρα ?
Τί τον έκανες τον Ξένια;;;τοσες μαλακιες που λενε, περιμενες να πουν κατι καλο τωρα ?
Τράβα εμπρός και εσύ παλικάρι μουβάστα μαν θέλουν να μας διασπάσουν το γκέτο![]()
Eιναι και ο Μητσος στο γκετο?βάστα μαν θέλουν να μας διασπάσουν το γκέτο![]()
δικε μου πρεπει να το ζορισε το κοριτσι για αυτο χαθηκεΤί τον έκανες τον Ξένια;;;
![]()
μαν κάποτε εδώ μέσα γαμάγαμε δεν παίζαμε γαμάγαμε ;) είναι γραμμένο στο συλλογικό μας ασυνείδητο αυτό ;) άρα είναι θέμα χρόνου να το ανασύρουμε και τότε θα τους δείξουμε εμείς θα δούνε τι θα πάθουνΤράβα εμπρός και εσύ παλικάρι μου![]()
δεν γαμιεσαι ρε μπασταρδοπαιδι που θα με πεις μπασταρδο ?Που ειναι ο ξενιας ρε μπασταρδε?
Θα παρω τηλεφωνο τους μπατσους.
δεν γαμιεσαι ρε μπασταρδοπαιδι που θα με πεις μπασταρδο ?
Αντε και γαμισου μαλακα
Ο ξενιας που ειναι Μητσαρα?δεν γαμιεσαι ρε μπασταρδοπαιδι που θα με πεις μπασταρδο ?
Αντε και γαμισου μαλακα
βάλ'τον να δαγκώσει το πεζοδρόμιο μανδεν γαμιεσαι ρε μπασταρδοπαιδι που θα με πεις μπασταρδο ?
Αντε και γαμισου μαλακα
Μητσο ντροπη.δεν γαμιεσαι ρε μπασταρδοπαιδι που θα με πεις μπασταρδο ?
Αντε και γαμισου μαλακα
Ποσά σοφά είναι τα λόγια σουμαν κάποτε εδώ μέσα γαμάγαμε δεν παίζαμε γαμάγαμε ;) είναι γραμμένο στο συλλογικό μας ασυνείδητο αυτό ;) άρα είναι θέμα χρόνου να το ανασύρουμε και τότε θα τους δείξουμε εμείς θα δούνε τι θα πάθουν![]()
Καθοδηγείς τα μέλη του γκέτου κιόλαςβάλ'τον να δαγκώσει το πεζοδρόμιο μαν![]()
τι ειπε το ατομο!!!βάλ'τον να δαγκώσει το πεζοδρόμιο μαν![]()
Το πολυ πολυ να παιξει φαπες με το αμαξι μου.βάλ'τον να δαγκώσει το πεζοδρόμιο μαν![]()
Που δεν έχεις.Το πολυ πολυ να παιξει φαπες με το αμαξι μου.
Μαν έχεις πολύ βίαιο μυαλόβάλ'τον να δαγκώσει το πεζοδρόμιο μαν![]()