axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
τοσες μαλακιες που λενε, περιμενες να πουν κατι καλο τωρα ?Εχω χασει επεισοδια και δεν καταλαβαινω για τι πραμα λετε.... :-
τοσες μαλακιες που λενε, περιμενες να πουν κατι καλο τωρα ?Εχω χασει επεισοδια και δεν καταλαβαινω για τι πραμα λετε.... :-
Που ειναι ο ξενιας ρε μπασταρδε?τοσες μαλακιες που λενε, περιμενες να πουν κατι καλο τωρα ?
βάστα μαν θέλουν να μας διασπάσουν το γκέτοτοσες μαλακιες που λενε, περιμενες να πουν κατι καλο τωρα ?
Τί τον έκανες τον Ξένια;;;τοσες μαλακιες που λενε, περιμενες να πουν κατι καλο τωρα ?
Τράβα εμπρός και εσύ παλικάρι μουβάστα μαν θέλουν να μας διασπάσουν το γκέτο
Eιναι και ο Μητσος στο γκετο?βάστα μαν θέλουν να μας διασπάσουν το γκέτο
δικε μου πρεπει να το ζορισε το κοριτσι για αυτο χαθηκεΤί τον έκανες τον Ξένια;;;
μαν κάποτε εδώ μέσα γαμάγαμε δεν παίζαμε γαμάγαμε ;) είναι γραμμένο στο συλλογικό μας ασυνείδητο αυτό ;) άρα είναι θέμα χρόνου να το ανασύρουμε και τότε θα τους δείξουμε εμείς θα δούνε τι θα πάθουνΤράβα εμπρός και εσύ παλικάρι μου
δεν γαμιεσαι ρε μπασταρδοπαιδι που θα με πεις μπασταρδο ?Που ειναι ο ξενιας ρε μπασταρδε?
Θα παρω τηλεφωνο τους μπατσους.
δεν γαμιεσαι ρε μπασταρδοπαιδι που θα με πεις μπασταρδο ?
Αντε και γαμισου μαλακα
Ο ξενιας που ειναι Μητσαρα?δεν γαμιεσαι ρε μπασταρδοπαιδι που θα με πεις μπασταρδο ?
Αντε και γαμισου μαλακα
βάλ'τον να δαγκώσει το πεζοδρόμιο μανδεν γαμιεσαι ρε μπασταρδοπαιδι που θα με πεις μπασταρδο ?
Αντε και γαμισου μαλακα
Μητσο ντροπη.δεν γαμιεσαι ρε μπασταρδοπαιδι που θα με πεις μπασταρδο ?
Αντε και γαμισου μαλακα
βάλ'τον να δαγκώσει το πεζοδρόμιο μαν
Ποσά σοφά είναι τα λόγια σουμαν κάποτε εδώ μέσα γαμάγαμε δεν παίζαμε γαμάγαμε ;) είναι γραμμένο στο συλλογικό μας ασυνείδητο αυτό ;) άρα είναι θέμα χρόνου να το ανασύρουμε και τότε θα τους δείξουμε εμείς θα δούνε τι θα πάθουν
Καθοδηγείς τα μέλη του γκέτου κιόλαςβάλ'τον να δαγκώσει το πεζοδρόμιο μαν
τι ειπε το ατομο!!!βάλ'τον να δαγκώσει το πεζοδρόμιο μαν
Το πολυ πολυ να παιξει φαπες με το αμαξι μου.βάλ'τον να δαγκώσει το πεζοδρόμιο μαν
Που δεν έχεις.Το πολυ πολυ να παιξει φαπες με το αμαξι μου.
Μαν έχεις πολύ βίαιο μυαλόβάλ'τον να δαγκώσει το πεζοδρόμιο μαν