lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
αληθεια?μαν σε σκέφτομαι συνέχεια..![]()
αληθεια?μαν σε σκέφτομαι συνέχεια..![]()
μάλλον θες ένα chelsea smileΦλοροι ειστε τελικα.
Ουτε ενα σωστο γκετο δεν μπορειτε να εχετε. :-
ναι....αληθεια?
Black Dahlia και ετσι ;)
Glasgow smile μαν.
πιστευω δεν υπαρχει μελος που να του αρεσει το φορουμ περισσοτερο απ οτι σ εσενα...[shadow=red,left][/shadow]ναι....
^απάντηση τύπου γλίτσας![]()
α δεν την έχω δει την ταινία, αυτή του γούντυ άλεν δεν είναι?Black Dahlia και ετσι ;)
το λένε και chelsey smile αναλόγως σε ποιούς αναφέρεσαιGlasgow smile μαν.
Αμα ησουν στο γκετο θα το ηξερες. ;)
μπα όχι μαν τελευταία το έχω ελαττώσει πολύ, από την δεύτερη θέση που ήμουν πριν κάτι μήνες υπολογίζω ότι έχω κατρακυλήσει στην έβδομη-όγδοηπιστευω δεν υπαρχει μελος που να του αρεσει το φορουμ περισσοτερο απ οτι σ εσενα...
γραψε στο google black dahlia στις εικονες και θα δεις φωτο ;)α δεν την έχω δει την ταινία, αυτή του γούντυ άλεν δεν είναι?
το λένε και chelsey smile αναλόγως σε ποιούς αναφέρεσαι![]()
shut the fuck up man and give me the money.
![]()
American History X[move][/move]![]()
![]()
:Sγραψε στο google black dahlia στις εικονες και θα δεις φωτο ;)
μαν όταν είχα πρωτοδεί την ταινία έγινα ακόμα μεγαλύτερος ρατσιστήςAmerican History X![]()
Mημ με απειλεις, μην κανω κατι που δεν θελω.[move][/move]![]()
![]()
καλησπερα σας.....την μεγαλη βδομαδα θα ειμαι μαζι σας στις ραδιοφωνικες συχνοτητες του τσατ ενοσω ο βεβηλος τζιελ θα βαζει τσοντες.....ευλογια κυριου και ελεος![]()
![]()
φώτισέ τον γέροντα να βάλει κανά τόρρεντ ο βέβηλος να βολευτούμε κι εμείςκαλησπερα σας.....την μεγαλη βδομαδα θα ειμαι μαζι σας στις ραδιοφωνικες συχνοτητες του τσατ ενοσω ο βεβηλος τζιελ θα βαζει τσοντες.....ευλογια κυριου και ελεος![]()
![]()
τρικαλα λιβαδεια.....αφου δεν σε εβαλε να ψηνεις και κοντοσουβλια παλι καλα να λες αδερφε ημωνΤον κλαρινιτζη εβαλες εμενα![]()
![]()