baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
μλκ οι γκομενες χυνουν πριν τις ακουμπησω καν αλλα τι σου λεω
μλκ οι γκομενες χυνουν πριν τις ακουμπησω καν αλλα τι σου λεω
τους τον ακουμπα κανας αλλος πρωτα ;γιαυτο;μλκ οι γκομενες χυνουν πριν τις ακουμπησω καν αλλα τι σου λεω
ετσι εγινε....αλλα ειπαμε ολα τα σπαμ θρεντ διαγραφονται πλεον....και συγχωνευονται εδω....θες αποδειξη;κοιταξε σε λιγο.....Είχα μπει για λίγο και βιαστικά κατά τις 1 μ.μ. στα 2 επίμαχα θρεντ ("ο πιο βλάκας δεξιός" και "ο πιο μίζερος αριστερός" ή κάπως έτσι) και δεν μού δόθηκε η εντύπωση του χαμού. Έχω διαβάσει θρεντ με πολύ πιο έντονες αντιπαραθέσεις και βρισίδι που επέζησαν/επιζούν. Βέβαια μπορεί τα πράγματα να χειροτέρεψαν αφού έκανα logout (κατά τις 1:30 μ.μ.). Έτσι έγινε?
καταλαβα ....παλι στα μακ με το ενα ευρω σε βλεπω.....
ο συνδιασμος των ζεστων χρωματων με την διακοσμηση και την θεα του κορμιου μου τις φερνει σε ηδονη πριν ακομα την συνουσιατους τον ακουμπα κανας αλλος πρωτα ;γιαυτο;
ας κανουμε μια σοβαρη συζητηση εσυ δεν ησουν που ελεγες με την μαρια την βουλγαρα ποτε ξανα επειδη σε αφησε με το πουλι στο χερι και χθες την εξυμνουσεςΚαντε καμια σοβαρη συζητηση
Εισαι επικινδυνοs δλδ ????????ο συνδιασμος των ζεστων χρωματων με την διακοσμηση και την θεα του κορμιου μου τις φερνει σε ηδονη πριν ακομα την συνουσια
Που μπορεί και να μην επακολοθήσει και ποτέ?ο συνδιασμος των ζεστων χρωματων με την διακοσμηση και την θεα του κορμιου μου τις φερνει σε ηδονη πριν ακομα την συνουσια
Καντε καμια σοβαρη συζητηση
εσυ να μην φοβασε μονο τα κοριτσακια μας και ο γλου που θα τον φιλοξενησωΕισαι επικινδυνοs δλδ ????????
και εσυ τεκνον εφυγες ακομα εδω εισαι τρεχα καυταντζογλειο να δεις τον αγωναΠου μπορεί και να μην επακολοθήσει και ποτέ?
ποιο;Νομίζεις... γύρω στα 40 το άτομο.
Ε τι να κανουμε εχω και μια μικρη διαθεση να σας αποπλανησω εδω μέσαας κανουμε μια σοβαρη συζητηση εσυ δεν ησουν που ελεγες με την μαρια την βουλγαρα ποτε ξανα επειδη σε αφησε με το πουλι στο χερι και χθες την εξυμνουσες
ε δεν τρωγεστε .. ο υιος ζητα φραγκα στην μανουλα για να τα τρωει σε πουτανακια..
ο αλλος απο διπλα θελει μουνι με τριχες και λεει οτι του πεφτουν κοπελακια με μουνι λαμπαδα αλλα δεν καβλωνει ενω αλλοι εδω μεσα λιμοκτονουν για ενα μουνακι λαμπαδισιο..
τα θρεντ ανοιγουν και κλεινουν και αλλα συγχωνευονται.. το τσατ ακομα κλειστο...
και εγω αντι ναμαι στα μπανια παλι καθηλωθηκα σε ενα κρεββατι εδω και 3 μερες να τα βλεπωω ολα αυτα! :S
ε δεν τρωγεστε .. ο υιος ζητα φραγκα στην μανουλα για να τα τρωει σε πουτανακια..
ο αλλος απο διπλα θελει μουνι με τριχες και λεει οτι του πεφτουν κοπελακια με μουνι λαμπαδα αλλα δεν καβλωνει ενω αλλοι εδω μεσα λιμοκτονουν για ενα μουνακι λαμπαδισιο..
τα θρεντ ανοιγουν και κλεινουν και αλλα συγχωνευονται.. το τσατ ακομα κλειστο...
και εγω αντι ναμαι στα μπανια παλι καθηλωθηκα σε ενα κρεββατι εδω και 3 μερες να τα βλεπωω ολα αυτα! :S
ελα να κανουμε ενα σαιμπερ σεξ να τους πεις οτι κανω τις γυναικες να χυνουν χωρις καν να τις ακουμπησωε δεν τρωγεστε .. ο υιος ζητα φραγκα στην μανουλα για να τα τρωει σε πουτανακια..
και εσυ τεκνον εφυγες ακομα εδω εισαι τρεχα καυταντζογλειο να δεις τον αγωνα
Ρε το αμοιρο...Τι τραβαs κι εσυ !!!!!!!
Τι ψυχικα συνδρομα θα σου αφησει η επαφη με μαs !!!!!!!!!