Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
images
μλκ οι γκομενες χυνουν πριν τις ακουμπησω καν αλλα τι σου λεω  :birdman:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Είχα μπει για λίγο και βιαστικά κατά τις 1 μ.μ. στα 2 επίμαχα θρεντ ("ο πιο βλάκας δεξιός" και "ο πιο μίζερος αριστερός" ή κάπως έτσι) και δεν μού δόθηκε η εντύπωση του χαμού. Έχω διαβάσει θρεντ με πολύ πιο έντονες αντιπαραθέσεις και βρισίδι που επέζησαν/επιζούν. Βέβαια μπορεί τα πράγματα να χειροτέρεψαν αφού έκανα logout (κατά τις 1:30 μ.μ.). Έτσι έγινε?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Είχα μπει για λίγο και βιαστικά κατά τις 1 μ.μ. στα 2 επίμαχα θρεντ ("ο πιο βλάκας δεξιός" και "ο πιο μίζερος αριστερός" ή κάπως έτσι) και δεν μού δόθηκε η εντύπωση του χαμού. Έχω διαβάσει θρεντ με πολύ πιο έντονες αντιπαραθέσεις και βρισίδι που επέζησαν/επιζούν. Βέβαια μπορεί τα πράγματα να χειροτέρεψαν αφού έκανα logout (κατά τις 1:30 μ.μ.). Έτσι έγινε?
ετσι εγινε....αλλα ειπαμε ολα τα σπαμ θρεντ διαγραφονται πλεον....και συγχωνευονται εδω....θες αποδειξη;κοιταξε σε λιγο.....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Καντε καμια σοβαρη συζητηση  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
τους τον ακουμπα κανας αλλος πρωτα ;γιαυτο; :birdman:
ο συνδιασμος των ζεστων χρωματων με την διακοσμηση και την θεα του κορμιου μου τις φερνει σε ηδονη πριν ακομα την συνουσια :birdman:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Καντε καμια σοβαρη συζητηση   :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ας κανουμε μια σοβαρη συζητηση εσυ δεν ησουν που ελεγες με την μαρια την βουλγαρα ποτε ξανα επειδη σε αφησε με το πουλι στο χερι και χθες την εξυμνουσες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ο συνδιασμος των ζεστων χρωματων με την διακοσμηση και την θεα του κορμιου μου τις φερνει σε ηδονη πριν ακομα την συνουσια :birdman:
Που μπορεί και να μην επακολοθήσει και ποτέ?  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ε δεν τρωγεστε .. ο υιος ζητα φραγκα στην μανουλα για να τα τρωει σε πουτανακια..
ο αλλος απο διπλα θελει μουνι με τριχες και λεει οτι του πεφτουν κοπελακια με μουνι λαμπαδα αλλα δεν καβλωνει ενω αλλοι εδω μεσα λιμοκτονουν για ενα μουνακι λαμπαδισιο..
τα θρεντ ανοιγουν και κλεινουν και αλλα συγχωνευονται.. το τσατ ακομα κλειστο...
και εγω αντι ναμαι στα μπανια παλι καθηλωθηκα σε ενα κρεββατι εδω και 3 μερες να τα βλεπωω ολα αυτα! :S

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Εισαι επικινδυνοs δλδ ???????? :grin: :grin:
εσυ να μην φοβασε μονο τα κοριτσακια μας και ο γλου που θα τον φιλοξενησω :2funny:
Που μπορεί και να μην επακολοθήσει και ποτέ?  :grin:
και εσυ τεκνον εφυγες ακομα εδω εισαι τρεχα καυταντζογλειο να δεις τον αγωνα :dancing:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ας κανουμε μια σοβαρη συζητηση εσυ δεν ησουν που ελεγες με την μαρια την βουλγαρα ποτε ξανα επειδη σε αφησε με το πουλι στο χερι και χθες την εξυμνουσες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ε τι να κανουμε εχω και μια μικρη διαθεση να σας αποπλανησω εδω μέσα  :zfuck: :zfuck:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ε δεν τρωγεστε .. ο υιος ζητα φραγκα στην μανουλα για να τα τρωει σε πουτανακια..
ο αλλος απο διπλα θελει μουνι με τριχες και λεει οτι του πεφτουν κοπελακια με μουνι λαμπαδα αλλα δεν καβλωνει ενω αλλοι εδω μεσα λιμοκτονουν για ενα μουνακι λαμπαδισιο..
τα θρεντ ανοιγουν και κλεινουν και αλλα συγχωνευονται.. το τσατ ακομα κλειστο...
και εγω αντι ναμαι στα μπανια παλι καθηλωθηκα σε ενα κρεββατι εδω και 3 μερες να τα βλεπωω ολα αυτα! :S

Ρε το αμοιρο...Τι τραβαs κι εσυ !!!!!!!
Τι ψυχικα συνδρομα θα σου αφησει η επαφη με μαs !!!!!!!!!

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Πουτανάκια ποτέ. Μόνο καραπουτανάρες   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατί καθηλώθηκες?  :think: :think: :think:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ελα να κανουμε ενα σαιμπερ σεξ να τους πεις οτι κανω τις γυναικες να χυνουν χωρις καν να τις ακουμπησω :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ρε το αμοιρο...Τι τραβαs κι εσυ !!!!!!!
Τι ψυχικα συνδρομα θα σου αφησει η επαφη με μαs !!!!!!!!!

σιγα μην μου αφησει και κανα σπιτι στην εξοχη η ρετζικι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom