καλημερα κυριε Διομηδη :-*
έλα έλα ώρα για δουλειά
καλημερα κυριε Διομηδη :-*
Που είναι οι αγαπημένοι μου φίλοι
Που είναι οι αγαπημένες πουσταρδελες μου
αχχ ο νωντας στρατιωτης
Οχι τίποτα απολύτος,άνοιξε το καφενείο και θέλω μια πορτοκαλάδα,Εξυπονοειτε κάτι αγαπητέ με αυτό για την νοημοσύνη μου ?
Θέλω και πουρμπουάρΟχι τίποτα απολύτος,άνοιξε το καφενείο και θέλω μια πορτοκαλάδα,
σερβιρετε ή να πάω αλλού;
Θέλω πριβέΘέλω και πουρμπουάρ
απού πουρτουκάλι?? ;)Οχι τίποτα απολύτος,άνοιξε το καφενείο και θέλω μια πορτοκαλάδα,
σερβιρετε ή να πάω αλλού;
Θέλω πριβέ
Ανάμικτο απο cunt juiceαπού πουρτουκάλι?? ;)
* αρχ'ισαμε και τα πριβέ!
Tί δεν κατάλαβες;
Που εισαι ψαρι, πως περνας?αχχ ο νωντας στρατιωτης
Το γρυλισμα δεν ειναι καλο.Βούτηξες το κωλόσκυλο το κέφαλι μέσα στο σακί με τις κροκέτες κ άρχισε να τρώει χωρίς να του βάλω στο πιάτο...πάλευα να το τραβηξώ έξω κ μου γρύλιζε.Ωωω θέε μου.
Πόσες μέρες ρε μαλακά είχες να το ταΐσεις ?Βούτηξε το κωλόσκυλο το κέφαλι μέσα στο σακί με τις κροκέτες κ άρχισε να τρώει χωρίς να του βάλω στο πιάτο...πάλευα να το τραβηξώ έξω κ μου γρύλιζε.Ωωω θέε μου.
Λες ρε να με φάει κ εμένα στο τέλος.Το γρυλισμα δεν ειναι καλο.
Κανονικά ρε μαλάκα 3 γεύματα την μέρα του δίνω,απλά είπε να κάνει σελφσερβις!!!!Πόσες μέρες ρε μαλακά είχες να το ταΐσεις ?
Λες ρε να με φάει κ εμένα στο τέλος. Κανονικά ρε μαλάκα 3 γεύματα την μέρα του δίνω,απλά είπε να κάνει σελφσερβις!!!!
Βούτηξε το κωλόσκυλο το κέφαλι μέσα στο σακί με τις κροκέτες κ άρχισε να τρώει χωρίς να του βάλω στο πιάτο...πάλευα να το τραβηξώ έξω κ μου γρύλιζε.Ωωω θέε μου.