alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Το GFE δεν το εχουμε ε?η και τα δυο η τιποτα
Το GFE δεν το εχουμε ε?η και τα δυο η τιποτα
Εεε όχι κ στραβή...να μην με θες παρά για μάτι...έτσι θα ανοίξουμε σπιτικό;;;εσυ εισαι ψευτης ρε....που μου ηθελες και γαμους...και με την πρωτη στραβη τα παρατας >
Δεν ειπε με τον εναν και με τον αλλον.Εεε όχι κ στραβή...να μην με θες παρά για μάτι...έτσι θα ανοίξουμε σπιτικό;;;
Θα σε παίρνω μάτι ενώ θα παίρνεσαι με τον έναν κ με τον άλλον;;;
Εισοδημα ρε βλακα θα φερνει στο σπιτι.Εεε όχι κ στραβή...να μην με θες παρά για μάτι...έτσι θα ανοίξουμε σπιτικό;;;
Θα σε παίρνω μάτι ενώ θα με τον έναν κ με τον άλλον;;;
Σήμερα εσύ,αύριο ο κηπουρός,μεθαύριο ο μπακάλης...γνωστά πράγματα...Δεν ειπε με τον εναν και με τον αλλον.
Με μενα ειπε, για να μαθαινεις.
Ξεχωριζέ τα.
Το GFE δεν το εχουμε ε?
Σήμερα εσύ,αύριο ο κηπουρός,μεθαύριο ο μπακάλης Συχνα και ο Μαριος....γνωστά πράγματα...
Φιλέ με τοποθέτησε ικανό μόνο για μάτι....προσβλήθηκε ο ατελείωτος ανδρισμός μου...εγώ που γαμάω 100 στην καθισιά μου. >Εισοδημα ρε βλακα θα φερνει στο σπιτι.
Εεε όχι κ στραβή...να μην με θες παρά για μάτι...έτσι θα ανοίξουμε σπιτικό;;;
Θα σε παίρνω μάτι ενώ θα με τον έναν κ με τον άλλον;;;
Εχουμε εδω μεσα νικ "κηπουρος"?Σήμερα εσύ,αύριο ο κηπουρός,μεθαύριο ο μπακάλης...γνωστά πράγματα...
ολα τα εχουμε λεμεεεεεεε
Αααα εντάξει.....οχι με τον εναν και με τον αλλον....θα ειναι η γνωστη παρεα βρε...θα ξερεις και εσυ
Ενδομυχα πιστευεις στην φυση της δουλειας σου.οχι με τον εναν και με τον αλλον....θα ειναι η γνωστη παρεα βρε...θα ξερεις και εσυ
Εχουμε Μαριο, φτανει.Εχουμε εδω μεσα νικ "κηπουρος"?
Φιλέ με τοποθέτησε ικανό μόνο για μάτι....προσβλήθηκε ο ατελείωτος ανδρισμός μου...εγώ που γαμάω 100 στην καθισιά μου. >
Εμένα που με ζητάει ο sirinakis γονατιστός. > > >
Φτάνει για να ξερνάει κανείς 10-20 μέρες συνεχόμενα.Εχουμε Μαριο, φτανει.
Ααα αν είναι έτσι ντάξει....βρε χαζουλη...εγω θα δουλευω και εσυ θα εισαι αρχοντας :-* :-* :-* :-*
Δωρεάν μάτι θα κάνει ο μικρος και εχει και παραπονο.βρε χαζουλη...εγω θα δουλευω και εσυ θα εισαι αρχοντας :-* :-* :-* :-*
Νταξει ρε φιλε μην μου το χτυπας αλλο πως δεν βλεπομαι. :'( :'(Φτάνει για να ξερνάει κανείς 10-20 μέρες συνεχόμενα.
Εχουμε τις τσοντες πλεον.Δωρεάν μάτι θα κάνει ο μικρος και εχει και παραπονο.
Η σημερινη νεα γενια ειναι αχαριστη.
Ααα αν είναι έτσι ντάξει....
Εγώ θα σε τουλάχιστον καθόλου ή θα μου έρχεσαι κάθε βράδυ κ θα έχεις πονοκέφαλο;;;