gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θελω να χωνω την γλωσσα μου στην μουναρα σουΜμμμμ καυλιαρη αντρα...Πες μου κι αλλα....Τρελανε με.....
θελω να χωνω την γλωσσα μου στην μουναρα σουΜμμμμ καυλιαρη αντρα...Πες μου κι αλλα....Τρελανε με.....
Καλησπερες.....
Καλησπερα πουτανακι
Μμμμμ καυλιαρη αντρα...Πες μου κι αλλα....Τρελανε με.....
Σκέτη τσόντα είστεθελω να χωνω την γλωσσα μου στην μουναρα σου
χύσε παραπέρα μανΣκέτη τσόντα είστε
και συ οι ενοχλητικες διαφημισεις του φιλμνετΣκέτη τσόντα είστε
τεράστιε χομπίστα τα σέβη μουκαι συ οι ενοχλητικες διαφημισεις του φιλμνετ
ρε μαν τι γέλιο ο τυπάς με τον τσαμπουκά στο γήπεδο και τα σχόλια από κάτω που τον συνέδεαν με γνωστό τραβέλι της περιοχήςΑκούστε ποιότητα!
ειχαμε τπτ νεο η μαλακιζεστε οπως παντα
βιλμα καλα σου λενε μωρη σταματα να προκαλεις
τι εισαι μαν;εισαι το πουτανακι μου;τεράστιε χομπίστα τα σέβη μου
Φιλε αν εννοεις αυτο ειναι φούστης αυτος λενε!ρε μαν τι γέλιο ο τυπάς με τον τσαμπουκά στο γήπεδο και τα σχόλια από κάτω που τον συνέδεαν με γνωστό τραβέλι της περιοχής
είσαι ο ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣτι εισαι μαν;εισαι το πουτανακι μου;
αυτό ναι κοίτα φάτσα ο καριόλαςΦιλε αν εννοεις αυτο ειναι φούστης αυτος λενε!
[video][video]http://www.youtube.com/watch?v=AYVH4qnNPkQ/youtube[/video]]
χαχαχα ναι καπου διαβασα πως αυτοι οι 2 εχουν γαμηθει μεταξυ τους!.....δες κ αυτο!...αυτο ειναι που λεμε τον εβγαλε εξω απο τα ρουχα του!αυτό ναι κοίτα φάτσα ο καριόλας
πάντως ο άλλος πρέπει να χέστηκε
μόλις τώρα αυτό τσέκαρα αλλά είμαι στην δουλειά και δεν μπορώ να βάλω ήχοχαχαχα ναι καπου διαβασα πως αυτοι οι 2 εχουν γαμηθει μεταξυ τους!.....δες κ αυτο!...αυτο ειναι που λεμε τον εβγαλε εξω απο τα ρουχα του!
[video][video]http://www.youtube.com/watch?v=KPuQmkH7hHQ&feature=related/youtube[/video]]
Δε πειραζει δες το μετα σπιτι!....δουλεια και μπουρδελα.com ωραιο πράγμα!μόλις τώρα αυτό τσέκαρα αλλά είμαι στην δουλειά και δεν μπορώ να βάλω ήχο
[move] [/move]μόλις τώρα αυτό τσέκαρα αλλά είμαι στην δουλειά και δεν μπορώ να βάλω ήχο