alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Κάποια το ειχε βαλει υπογραφη αυτο...εχω πολλα πμ και χυνω με την παρτη μου.....
Κάποια το ειχε βαλει υπογραφη αυτο...εχω πολλα πμ και χυνω με την παρτη μου.....
βίλμα.Κάποια το ειχε βαλει υπογραφη αυτο...
Οπως θα σε ενημερωσουν οι νομικοι του σιτε μας, η μεθη δεν θεωρειτε σαν ελαφρυντικο.Τι εννοεις τρολλαρω ρε φιλε?...απο Γκαζι γυρισα κομματια!....
Επισης θελω να σου πω, πως σαν αντιμ εκανες πολυ σωστη δουλεια και ολοι σε συμπαθησαμε παραπανω.εχω πολλα πμ και χυνω με την παρτη μου......θες να γινουμε φιλοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;
Εσενα σε θεωρω ιδιαιτερο αστειο ατομο.
σου το χρωστάω μαν
αν ειμαι γεροντας εγω με ακολουθεις και συ καταποδας
με ποιο ημερολογειο πας εσυ εγω παω με το αντισθενικο και εχουμε 31
εχω πολλα πμ και χυνω με την παρτη μου......θες να γινουμε φιλοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;
φιλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Κάποια το ειχε βαλει υπογραφη αυτο...
Αλλο ειναι ο προσθετος τιτλος.
πρόσθετο κειμενάκι πως στ κέρατο το λένε
Βασικα...
Βιλμα δεν αντεχω αλλο θα στο πω.
πρόσθετω κειμενάκι πως στ κέρατο το λένε
Θες να γινει σε κλειστο κυκλο ή δε θες ουτε γονεις;μπορεις να αναλαβεις τα προσκλητηρια του γαμου; βλεπω τα καταφερνεις στις δημοσιες σχεσεις
Μαλάκα ντάξει άστο...τα ποσοστά σου επιτυχίας είναι χειρότερα κ από του Σχορτσιανίτη στις βολές!!!Βιλμα δεν αντεχω αλλο θα στο πω.
Ειμαι ερωτευμενος μαζι σου, και θα κανω τα παντα για να γινεις δικια μου.
Σε γουσταρω τοσο πολυ, που θα κανω σολαριουμ, και δεν θα κανω μπανιο για 2 μηνες, για να μοιασω με τους γκομενους που εχεις.
εγώ υπόσχομαι να σε παίζουμε περισσότερο από δω και πέρα στο σπαμοθρέντ γιατί το αξίζεις.Εσενα σε θεωρω ιδιαιτερο αστειο ατομο.
Και εισαι φιλος μου πλεον.
φυτρωσε αλλο μετατο αρχιδι σου πεσε η ακομα;
Επειγον. Βοηθεια...
Ρε θυμαστε σε ποιο θρεντ εψαχνε τυπος αυτον τον χατζηπαναγη;
Αντζελα το λενε.
Τον πουλο!...δε σου μηλησα εσενα!Βασικα...
Θες να γινει σε κλειστο κυκλο ή δε θες ουτε γονεις;
Βιλμα δεν αντεχω αλλο θα στο πω.
Ειμαι ερωτευμενος μαζι σου, και θα κανω τα παντα για να γινεις δικια μου.
Σε γουσταρω τοσο πολυ, που θα κανω σολαριουμ, και δεν θα κανω μπανιο για 2 μηνες, για να μοιασω με τους γκομενους που εχεις.
παλι στα αρχιδια μας και εχουμε πολλα εδω μεσαΤον πουλο!...δε σου μηλησα εσενα!
Μαλακα αστο, δεν ξερεις τι εχω πετυχει μεχρι τωρα. Αμα ηξερες δεν θα το ελεγες αυτο.Μαλάκα ντάξει άστο...τα ποσοστά σου επιτυχίας είναι χειρότερα κ από του Σχορτσιανίτη στις βολές!!!