rexaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Τί έγινε έμεινε στην ανεργία το χορτοφάγο;;;εσυ κοιτα να πας στον παπαζολ να καθαρισεις και κει τωρα που εμεινες ρεστη και ασε τις τεμπελιες....
Τί έγινε έμεινε στην ανεργία το χορτοφάγο;;;εσυ κοιτα να πας στον παπαζολ να καθαρισεις και κει τωρα που εμεινες ρεστη και ασε τις τεμπελιες....
ετων;μεγεθος σουτιεν;φατσα;η παπας η ζευγας.
και σιδερο κανει και πιατα που τη κυνηγαω να μη κανει γιατι τα βαζω πλυντηριο και οτι αλλο πεσει το ματι της που δεν ειναι στη συμφωνια. ειναι αστερι η κυριουλα. και κλειδι του σπιτιου της δινω.
E γαμιέται η φάση!!!η παπας η ζευγας.
ετων;μεγεθος σουτιεν;φατσα;
Kατσέ εκεί που κάθεσαι,αν είναι να έρθεις εσύ καλή είναι κ η θείτσα από δίπλα που με αγαπάει επειδή είμαι καλό κ ησυχό παιδί( 0ουτε τα εισιτηρια για να παω εκει πανω δεν ειναι 50![]()
Eεεε γαμιέσαι!!!κυριουλα ειναι ρε μαλεα γαμω το κεφαλι σας μεχρι και τη καθαριστρια να γαμησετε
γιατι να μην την γαμησουμε κι αυτην;κι οι καθαριστριες εχουν ψυχη....κυριουλα ειναι ρε μαλεα γαμω το κεφαλι σας μεχρι και τη καθαριστρια να γαμησετε
σου φερνει και φαγητο;Kατσέ εκεί που κάθεσαι,αν είναι να έρθεις εσύ καλή είναι κ η θείτσα από δίπλα που με αγαπάει επειδή είμαι καλό κ ησυχό παιδί( 0)!!!
![]()
Ναι η χρυσή μου,μακάρι να ζήσει 20-30 χρονάκια ακόμα!!!σου φερνει και φαγητο;
ποσο ειναι; 100;Ναι η χρυσή μου,μακάρι να ζήσει 20-30 χρονάκια ακόμα!!!![]()
65-70.ποσο ειναι; 100;![]()
![]()
![]()
![]()
ποιο ειναι το καλυτερο πιατο του μενου;65-70.
Μην μου την γρουσουζέψεις κάθαρμα κ πεινάσω σε!!!
![]()
![]()
Ναι η χρυσή μου,μακάρι να ζήσει 20-30 χρονάκια ακόμα!!!![]()
Σιγά μην τρως από τη θείτσα μέχρι τα 50 σου ρε γίδι!!!
Θα σε καλοπαντρέψουμε εσένα!
Μπατσίνα θα σου βρούμε, αφού δεν κατάφερες να μπεις στο "σώμα" τουλάχιστον ας το πηδάς να ξεθυμαίνεις!![]()
![]()
![]()
ποσο ειναι; 100;![]()
![]()
![]()
![]()
ξερω μια. ειναι και μελος
ρε αντισθενη ουτε τι μελη εχεις δεν ξερεις εδω;Έχουμε μπατσίνα in here???
Μωρέ μπράβο.... Που'ναι ο λιοντάρης να το ξεσκεπάσει κι αυτό το μυστήριο?????