life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
μερικές φορές αναρρωτιέμαι αν γράφουμε πραγματικά όλοι μας στο ίδιο θρεντ
Λεs να ειναι παραλληλεs ζωεs που τεμνονται εδω??
μερικές φορές αναρρωτιέμαι αν γράφουμε πραγματικά όλοι μας στο ίδιο θρεντ
Πώς γινεται δυο πραγματα που κινουνται παραλληλα να τεμνονται?Λεs να ειναι παραλληλεs ζωεs που τεμνονται εδω??
Αυτη ειναι η φιλοσοφια του bou..............Πώς γινεται δυο πραγματα που κινουνται παραλληλα να τεμνονται?
ω κόρη τραγανή της ΙΟΝ πόσες οι στρώσεις σου και πόση η γλυκάδα
Ξεροχυσαω κόρη τραγανή της ΙΟΝ πόσες οι στρώσεις σου και πόση η γλυκάδα
σαν σπας κάτω απ' το χάδι των χειλιών μου απόλαυση γεμίζεις τα άδυτα του ουρανίσκου
μόνο κουκουρούκου
πιστο αλανιΞεροχυσα
ρε μαν ποιά είναι αυτή με τον φερεντίνο στο ΑΝΤ1Ξεροχυσα
Αυτη που παιζει την κορη στο "ειναι στιγμες".ρε μαν ποιά είναι αυτή με τον φερεντίνο στο ΑΝΤ1
Η Πηνελοπη Πλακα 20χρονο μουνακι που παιζει στη μαλακια τη καθημερινη του Αντ1ρε μαν ποιά είναι αυτή με τον φερεντίνο στο ΑΝΤ1
Ξεροχυνω μαυριδερο αγοριπιστο αλανι
τι εγινε θα ξεροχυσουμε αποψε
μονο ταρτουφης ρε
Αυτη που παιζει την κορη στο "ειναι στιγμες".
Υ.Γ. Πηνελοπη Πλακα λεγεται νομιζω.
Η Πηνελοπη Πλακα 20χρονο μουνακι που παιζει στη μαλακια τη καθημερινη του Αντ1
Ωωωωωωωωωωωωωωωωωω κόρη τραγανή της ΙΟΝ πόσες οι στρώσεις σου και πόση η γλυκάδα
σαν σπας κάτω απ' το χάδι των χειλιών μου απόλαυση γεμίζεις τα άδυτα του ουρανίσκου
μόνο κουκουρούκου
Εχεις αυριο γυρισμα στον αντεννα?ωχ μαλλον σε λαθος site μπηκα...φευγω...καλη συνεχεια!!!!καλο σας βραδυ!!!!!!!!!
ωχ μαλλον σε λαθος site μπηκα...φευγω...καλη συνεχεια!!!!καλο σας βραδυ!!!!!!!!!
Μωρη καβλα μηπως παιζεις στη μαλακια του Αντ1ωχ μαλλον σε λαθος site μπηκα...φευγω...καλη συνεχεια!!!!καλο σας βραδυ!!!!!!!!!
πςςςςςςςςςς γνωρισα μεγαλους πορνους λεμεμονο ταρτουφης ρε
στο παρτακι πηγες μελαχροινο αγορι
ω κόρη τραγανή της ΙΟΝ πόσες οι στρώσεις σου και πόση η γλυκάδα
μόνο κουκουρούκου