gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
γουατσαπ εχεις;Ο Αβραμοτριαντης τωρα ειναι σε σταυροφορια να βρει το κανουργιο μου τηλεφωνο.
γουατσαπ εχεις;Ο Αβραμοτριαντης τωρα ειναι σε σταυροφορια να βρει το κανουργιο μου τηλεφωνο.
σιγα να μη σε κανουν και αντμιν ρεΑν με κανουν μοντ στο ραδιο μπουρδελα θα πεσει πολυ δρεπανι τοτε.
Θα πεσει τρελο χρααααααπ σε strobita, mounitsa, και lithin με τα καταθληπτικα εντεχνα που ποσταρουν αβερτα
Εχω πλαστικα ποτηρακια με πετονια δεμενα .γουατσαπ εχεις;
Καλα λες. Εδω δεν κανανε τον Νωντα που ειναι ωραιο αγορι, που ξερει απο νταρντανομωρα και κοψιδια.σιγα να μη σε κανουν και αντμιν ρε
και με αυτους που υπαρχουν μπορει να γινει η δουλεια αρκει να ελεγχονται και αυτοι και να εχουν συγκεκριμενο ρολο
Αν με κανουν μοντ στο ραδιο μπουρδελα θα πεσει πολυ δρεπανι τοτε.
Θα πεσει τρελο χρααααααπ σε strobita, mounitsa, και lithin με τα καταθληπτικα εντεχνα που ποσταρουν αβερτα
και εκει μοντ ειμαι αμα θελω τα σβηνω ;)
Μου εσβησες 2 σπαμ χθες.τι εγινε;ζητησα εδω να ειμαι τιμημενος για να σας οπως παλια
επρεπε να σε στειλω για μπανακι....μπες αμα τολμας ομως στις τσοντεςΜου εσβησες 2 σπαμ χθες.
Στο ειπα να μην το κανεις.
καλη φαση....στην αυλη εχετε και δεντροσπιτο;Εχω πλαστικα ποτηρακια με πετονια δεμενα .
κάνε 'οτι θες εκεί ,αλλά στην Dasha είναι ο Διό,και 2ος επιβλέπων εγώ
ρωτα εσυ και θα δουμερε ειναι κανενας γιατρος να του κανω μια απλη ερωτηση
Εχω πλαστικα ποτηρακια με πετονια δεμενα .
σιγα να μη ρωτησω δημοσια ρε αν ειναι κανεις ας μου στειλει πμ να του πω για να δω αν πρεπει να παω για επισκεψη αν και νομιζω οτι δεν ειναι τπτ αλλα με φοβισε λιγορωτα εσυ και θα δουμε
Λέγερε ειναι κανενας γιατρος να του κανω μια απλη ερωτηση
ρε μη με δουλευειςΛέγε
Δώσε
Ο απολυτος λειπει. :-ρε ειναι κανενας γιατρος να του κανω μια απλη ερωτηση
Εχεις λαβυρινθο και για αυτο εχεις ιλιγγο.σιγα να μη ρωτησω δημοσια ρε αν ειναι κανεις ας μου στειλει πμ να του πω για να δω αν πρεπει να παω για επισκεψη αν και νομιζω οτι δεν ειναι τπτ αλλα με φοβισε λιγο
εσυ εισαι χειροτερο αρρωστακι παντωςβαρουλη εισαι αρρωστουλη?