kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
θα στο βάζω στο στόμα μαν δεν έχω θέμαειμαι ο μοναδικος που δεν εχω κωλο το εχω ξαναπει
θα στο βάζω στο στόμα μαν δεν έχω θέμαειμαι ο μοναδικος που δεν εχω κωλο το εχω ξαναπει
παρεξηγηθηκες
ποιου?Τυπε, μη την προσβαλεις, γιατι ειναι γκομενακι επιφανους μελους εδψ μεσα.
Εεεεεπειμαι ο μοναδικος που δεν εχω κλωνο το εχω ξαναπει
καλε ποιανου ειμαι κ δεν το ξερω??????????Τυπε, μη την προσβαλεις, γιατι ειναι γκομενακι επιφανους μελους εδψ μεσα.
Ξεχασες τον Ισιδερατο σου εαισχος!
Τοσα θαυμαστικα βαζει και ο Αμτζικ,αλλα εκεινος βαζει και το 1 στο τελοςαχ ετσι φτιαξε μεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!
κοσμα τι λες να πουμε στον gl για τον θεοδοσιο?θα στο βάζω στο στόμα μαν δεν έχω θέμα
Ξεχασε τα αυτα......Πλεον ....Μεταξι, βυτιοφορα και κλωνοι δεν χρειαζονται αδεια
Υπαρχει και κατι αλλο στην εικονα θαρρω?Φανάρι.
Πράσινο, πορτοκαλί και κόκκινο. Όλη μέρα. Κάθε μέρα.
Βαρετή ζωή......
Ρε χτυπα το ντεφι σου και λιβανισε.καλε ποιανου ειμαι κ δεν το ξερω??????????
περίμενε λίγο είμαι περίεργος να δω αν θα ξαναμπεί και τι κλώνο θα φτιάξεικοσμα τι λες να πουμε στον gl για τον θεοδοσιο?
αυτό είναι βέλβυ σ'έχει βάλει στο βρακί της μανΥπαρχει και κατι αλλο στην εικονα θαρρω?
τυπε τωρα που εφαγε μιουτ το ρυθμακι ποια θα κοροιδευουμεΡε χτυπα το ντεφι σου και λιβανισε.
Μας πουλας και πνευμα .
Βελβιζεις μαν :SΥπαρχει και κατι αλλο στην εικονα θαρρω?
[size=30pt]ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΕΕΙ;;;;[/size]τυπε τωρα που εφαγε μιουτ το ρυθμακι ποια θα κοροιδευουμε
? :-
δεν ηταν ο γλιτσας μαν[size=30pt]ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΕΕΙ;;;;[/size]
[size=40pt]ΓΛΙΤΣΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ!!!!!!!!![/size]
Θα ξεμπαναρει ο νεος μοντ τον Αβραμη και θα γινεται καθε μερα πανηγυρι.τυπε τωρα που εφαγε μιουτ το ρυθμακι ποια θα κοροιδευουμε
? :-
Εδω και κατι μηνες το χρησιμοποιω στρακι.αυτό είναι βέλβυ σ'έχει βάλει στο βρακί της μαν
Ρε και εσυ βρουτε. >Βελβιζεις μαν :S
σε αφησε η ησυχο απο τοτε?δεν τον εχω δει στο σαιτ απο τοτεΘα ξεμπαναρει ο νεος μοντ τον Αβραμη και θα γινεται καθε μερα πανηγυρι.
Τωρα το Αβραμοκουναβο φοβαται και μπαινει αργα το βραδυ και δε ποσταρει, μονο pm.
:SΘα ξεμπαναρει ο νεος μοντ τον Αβραμη και θα γινεται καθε μερα πανηγυρι.
Τωρα το Αβραμοκουναβο φοβαται και μπαινει αργα το βραδυ και δε ποσταρει, μονο pm.