kellaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2012
- Like
- 1
εδω πινουμε καφε
θυμασαι τη ωραια ηταν οταν πηγαμε οι τρεις μας για καφε?
εδω πινουμε καφε
αμα ειναι ο γλιτσας θα τον γαμησω το μουνιαν ημουν εγω αυτος που την πορτοκαλιασε θα ηξερα αλλα ακομα δεν εχω φτασει σε αυτο το σημειο του κομπλεξισμου πρωτον και δευτερον δεν εχω τη δυναμη αν θες εξηγησεις ζητατες αλλου εγω δε ξερω απλα τι ειδα ειπα
θυμασαι! το γελιοθυμασαι τη ωραια ηταν οταν πηγαμε οι τρεις μας για καφε?
Μαζοχαςστο μουνι μου
θυμασαι! το γελιο
Αχ ωραία η πιτσούλα κ η πατάτα γεμιστή...μείνανε κ 3 κομμάτια για αύριο για πρωινό....
Τώρα απόλαυση η coca-cola...........
Kαι ενα τσιγαρο τωρα και ολα κομπλε.!Αχ ωραία η πιτσούλα κ η πατάτα γεμιστή...μείνανε κ 3 κομμάτια για αύριο για πρωινό....
Δεν ήταν ευρώ,ήταν 1.60e,αλλά ντάξει...ας πιει μια coca-cola στην υγεία κ ας μασήσει 5 τσίχλες.καλά έκανες φίλε δεν θα σου λείψει αυτό το ευρώ του άλλου θα του φανεί περισσότερο ;)
Φαε να καρδαμωσεις αγοριναΑχ ωραία η πιτσούλα κ η πατάτα γεμιστή...μείνανε κ 3 κομμάτια για αύριο για πρωινό....
ξέρεις να μαγειρεύεις τίποτα?Αχ ωραία η πιτσούλα κ η πατάτα γεμιστή...μείνανε κ 3 κομμάτια για αύριο για πρωινό....
εγω χεστηκα κατα κοσμα ευαγγελιον
πω πω γελιοοοοο
θυμασαι που κατουρηθηκα πανω μου?
Γιατί όχι ρε μαλάκα;;;ρε ηλιθιε πιτσα για πρωινο?
που επεσε η κανατα με το νερο πανω στην μπλουζα του σταμ και ειπες καλε ιδιος ο ρουβας εισαι
πω πω γελιοοοοο
θυμασαι που κατουρηθηκα πανω μου?
ρε μαν είναι σχεδόν 5 σοκοφρέτες αυτά τα χρήματαΔεν ήταν ευρώ,ήταν 1.60e,αλλά ντάξει...ας πιει μια coca-cola στην υγεία κ ας μασήσει 5 τσίχλες.
Πατάτες τηγανέ,αυγά τηγανέ,αυγά ομελέτα,αυγά βραστά κ μακαρόνια.....ξέρεις να μαγειρεύεις τίποτα?
Αχ ωραία η πιτσούλα κ η πατάτα γεμιστή...μείνανε κ 3 κομμάτια για αύριο για πρωινό....
Μαλάκα μη μου τα λες έτσι θα το ψάξω το ντελίβερυ κ θα του τα ζητήσω πίσω.ρε μαν είναι σχεδόν 5 σοκοφρέτες αυτά τα χρήματα
Εγω πηγα δυο φορες για κατουρημα τοτε στο Γκαζι,αν πιω μπυρα με παει μαρουλιεγω χεστηκα κατα κοσμα ευαγγελιον