sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Καλα λες.προσεχε μην καταληξεις σ αυτον
θα θυμασαι το στορυ
Βγαλμενα απο την ζωη ειναι ολα αυτα.
Καλα λες.προσεχε μην καταληξεις σ αυτον
θα θυμασαι το στορυ
καλά είναι μωρέ, απλώς επειδή βγαίνει στρογγυλό το 15άρι εγώ θα το έδινα13.42e
Ναι.Αν εδωσες 14 μια χαρα ειναι/......
Τελικα παρηγγειλες πιτσα????
Με προβληματίζεις man.καλά είναι μωρέ, απλώς επειδή βγαίνει στρογγυλό το 15άρι εγώ θα το έδινα
Χαιρετώ τα πλήθη...
εγω ηξερα το τριπτυχο της κατστροφηςΝαι. Με προβληματίζεις man.
Δεν ήρθε ακόμα.
(Μας χωνεψε ο γλιτσας φαινεται)τυπε ποσταρε τις εξετασεις σου να σου πω την επιστημονικη μου γνωμη
Χαιρετώ τα πλήθη...
Ναι. Με προβληματίζεις man.
Δεν ήρθε ακόμα.
Κανονας λεμε. Εδω και χρονια.εγω ηξερα το τριπτυχο της κατστροφης
φτωχος πουστης και ασχημος
με σενα το αλλαζω
κουμουνηστης πουστης και τσιγγουνης
σκέψου μαν ένας εργατάκος είναι που αμοίβεται τρεις κι εξήντα και πιθανόν να βάζει τις βενζίνες απ'την τσέπη τουΜε προβληματίζεις man.
Δεν ήρθε ακόμα.
Γεια σου....
( )
παιδια πειτε γεια στα αλλα παιδακια....σορι αλλα το θεμα ενω προσπαθησα να το κρατησω στα της υγειας το κανατε σπαμοθρεντ......τυπε ποσταρε τις εξετασεις σου να σου πω την επιστημονικη μου γνωμη
Κανονας λεμε. Εδω και χρονια.
ο παπατρολης ειναι ανεργος αυτο ειναι υπερατουσκέψου μαν ένας εργατάκος είναι που αμοίβεται τρεις κι εξήντα και πιθανόν να βάζει τις βενζίνες απ'την τσέπη του
Σπέρα και σε σένα κοπελιά... Επειδή ένα αριστούργημα θέλει ατομικό χαιρετισμό....
παιδια πειτε γεια στα αλλα παιδακια....σορι αλλα το θεμα ενω προσπαθησα να το κρατησω στα της υγειας σας το κανατε σπαμοθρεντ......
ωωω τιμη μου μεσιε
παιδια πειτε γεια στα αλλα παιδακια....σορι αλλα το θεμα ενω προσπαθησα να το κρατησω στα της υγειας σας το κανατε σπαμοθρεντ......