jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Τζο βαλε τα καλα σου, πλυσου κι ελα....Ο πζ μας κερναει πιτσα αλλα πρεπει να του κατσεις......
αυριο πεζινγ το καμινγκ
Τζο βαλε τα καλα σου, πλυσου κι ελα....Ο πζ μας κερναει πιτσα αλλα πρεπει να του κατσεις......
Άμα γίνεις μοντ θα σου πάρω πίπα,θα σε κεράσω 100 πίτσες,θα σου κάτσω και όλα στο τζάμπα.τσου ρε Λακη ...
αμα γινω μοντ θα στο σβησω το παλιοποστ
οχι εγω βρισκω κατω 50λεπτα οχι αστειαΡε θα κανω οπως κανει ο μπαρος με τον κοσμα μου φαινεται......Εισαι κ συ γκαντεμης μηπως??????
ρε μαλακα τα συμπτωματα σου θυμιζουν ελκωδη κολιτιδα ή καποια αλλη φλεγμονωδη νοσο του εντερου.....κανε αυτην την γαμημενη κολονοσκοπηση....ποιος αλμπανης σου ειπε οτι ειναι ψυχοσωματικα;εξετασεις αιματος εκανες;
Ρε θα κανω οπως κανει ο μπαρος με τον κοσμα μου φαινεται......Εισαι κ συ γκαντεμης μηπως??????
να του τραβηξω ενα μουτ για αποψε μαν να ησυχασει λιγο ο εγκεφαλος μας;τσου ρε Λακη ...
αμα γινω μοντ θα στο σβησω το παλιοποστ
δεν δινει? θα του τον κανω κουμπαρα τωραΟ παπαζολ.
Δεν δινει κωλο λεει.
Άμα γίνεις μοντ θα σου πάρω πίπα,θα σε κεράσω 100 πίτσες,θα σου κάτσω και όλα στο τζάμπα.
Ψαχνεις ευκαιρια να φας πουτσο.Άμα γίνεις μοντ θα σου πάρω πίπα,θα σε κεράσω 100 πίτσες,θα σου κάτσω και όλα στο τζάμπα.
εγω εχω λογο που το λεω γκαντεμη δεν το λεω τυχαια και ας με διαψευση
αμα γινεις μοντ θα με κανεις τιμημενο?Ενδιαφερουσα προσφορα αλλα δε θα παρω
Η προσφορά είναι ενδιαφέρουσα επειδή δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να γίνεις μοντ,αν δεν το χεις καταλάβει...που δεν το χεις.Ενδιαφερουσα προσφορα αλλα δε θα παρω
αμα γινεις μοντ θα με κανεις τιμημενο?
μπα μαλλον θα τα χασουμε ολαΚι εγω εχω.....
Ρε λες αν μιλησουμε μαζι τους για φραγκα να μας ερθουν?????
ειμαι εγω γρουσουζης?Κι εγω εχω.....
Ρε λες αν μιλησουμε μαζι τους για φραγκα να μας ερθουν?????
μπα μαλλον θα τα χασουμε ολα
δεν ζητας καλυτερα τιποτα αλλο πιο εφικτο;αμα γινεις μοντ θα με κανεις τιμημενο?
ποιος περιμενες δλδ να γινει;Η προσφορά είναι ενδιαφέρουσα επειδή δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να γίνεις μοντ,αν δεν το χεις καταλάβει...που δεν το χεις.
Βέβαια ποιος θα περίμενε ποτέ ότι θα γίνει ο γλίτσας....
Ο περιπτεράς!!!ποιος περιμενες δλδ να γινει;