pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Μην τσιμπάς ρε.Συμπαθεις καποιον?
:S
Μην τσιμπάς ρε.Συμπαθεις καποιον?
:S
άρθρο 3 Συντάγματος με στατιστική και θεωρία πιθανοτήτων (με νομική και μαθηματικά )Μόνο στις Χριστιανικές Ορθόδοξες και στις Μουσουλμανικές. (Με σαϊεντολογία)
σε χαλάει μαν; αν σου κάτσει καλά η φάση μπορείς να γίνεις και πρεσβυτέρα
άρθρο 3 Συντάγματος με στατιστική και θεωρία πιθανοτήτων (με νομική και μαθηματικά )
έχω και θείο παπά τρομάρα μουΜα τιμαλακίες αμολάςανακρίβειες του γράφετε λατρεία μου; Άπαξ και χειροτονηθείς, δεν μπορείς να νυμφευτείς.
γιαυτο εσυ αγιε δεν εχεις γυναικα? πας με ολεςΜα τιμαλακίες αμολάςανακρίβειες του γράφετε λατρεία μου; Άπαξ και χειροτονηθείς, δεν μπορείς να νυμφευτείς.
Συμπαθεις καποιον?
άρθρο 3 Συντάγματος με στατιστική και θεωρία πιθανοτήτων (με νομική και μαθηματικά )
ξερουμεέχω και θείο παπά τρομάρα μου
κι δε το λεγες πιο πριν να πιασω τους ορχεις μου μπορει να ειχαμε γλυτωσει και τπτέχω και θείο παπά τρομάρα μου
Εγω σιγουρα δεν ειμαι στην λιστα σου.Αρκετούς. Γιατί απορείς? Θες να στέλνω καρδούλες και να κάνω αγαπούλες?
καλησπερα
Γιατι ρε, τι εγινε?Λοιπόν να τα μαζεύουμε κούτσα κούτσα απο το bourdela.com γιατί με την φόρα που πήρε ο μεγαλοτσομπάνης θα μας γαμήσει όλους.
Χάρηκα που γνωρισα μερικά οκ παιδιά εδω μεσα.
Καλά να είστε και κουράγιο.
Γειά.
τι θες ?
Λοιπόν να τα μαζεύουμε κούτσα κούτσα απο το bourdela.com γιατί με την φόρα που πήρε ο μεγαλοτσομπάνης θα μας γαμήσει όλους.
Χάρηκα που γνωρισα μερικά οκ παιδιά εδω μεσα.
Καλά να είστε και κουράγιο.
Γειά.
να καυλαντισω
Πρεπει να σε βαλω σε μια ταξη καποια στιγμη.
Πρεπει να σε βαλω σε μια ταξη καποια στιγμη.