neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
αγιε γτ δεν ερχεσαι και συ να δωσεις την ευλογια σου στις πρωτοετης να παει καλα το διαβασμα(ευλογία Κυρίου) και (έλεος), έλθει εφ΄υμάς.
αγιε γτ δεν ερχεσαι και συ να δωσεις την ευλογια σου στις πρωτοετης να παει καλα το διαβασμα(ευλογία Κυρίου) και (έλεος), έλθει εφ΄υμάς.
δεν ξερεις να παιζεις σε μεγαλα τραπεζια εσυ :S :-*Ρε μήπως αντί να πάω εγώ στις πουτάνες πάρω καμία ντελίβερυ.....
Αλλά είναι πολλά τα λεφτά ρε γμτ.....
Ρε μήπως αντί να πάω εγώ στις πουτάνες πάρω καμία ντελίβερυ.....
Αλλά είναι πολλά τα λεφτά ρε γμτ.....
καλως την τσαπερδοναΠζ έχεις κάτι τώρα τελευταία? Σαν να σου λάσκαρε λίγο.
Δεν είμαι πλουσιόπαιδο εγώ σαν του λόγου σου.δεν ξερεις να παιζεις σε μεγαλα τραπεζια εσυ :S :-*
Ναι ρε γμτ...στην Ινδία είναι λέει πιο ακριβά τα προφυλακτικά από τις ιερόδουλες,αλλά ζω Ελλάδα ρε γμτ....Παρε καμια πιτσα ντελιβερυ κ μην ονειρευεσαι πραματα που δεν μπορεις να εχεις......
Τα ίδια,τίποτα περισσότερο,τίποτα λιγότερο.Πζ έχεις κάτι τώρα τελευταία? Σαν να σου λάσκαρε λίγο.
Ναι, γιατι παλια ηταν και γαμω τα λογικα ατομα.Πζ έχεις κάτι τώρα τελευταία? Σαν να σου λάσκαρε λίγο.
Μιλήσε ποιος;;; Ο ΜΑΡΙΟΣ!!!!Ναι, γιατι παλια ηταν και γαμω τα λογικα ατομα.
αγιε γτ δεν ερχεσαι και συ να δωσεις την ευλογια σου στις πρωτοετης να παει καλα το διαβασμα
πιπα και πτυχιο δλδ?Γιατί προς το παρόν είμαι απασχολημένος με αυτές που δίνουν την πτυχιακή τους.
Πζ έχεις κάτι τώρα τελευταία? Σαν να σου λάσκαρε λίγο.
Εεε... Όσο περνάει ο καιρός, θα χαλαρώνει και θα λασκάρει περισσότερο...
πιπα και πτυχιο δλδ?
γαμησες καμια τυπε?στο τσαμπα ?χαιρετω τους φιλους-συναγωνιστες απο παρισι-γαλλια.
τα μουνακια εδω ειναι ζεστα και υγρα.
προσεγμενα στην πενα, ατριχα, αρωματικα.
η σανς ελυζε ειναι πανακριβη, μην επιχειρησετε αγορες εκτος αν ειστε αμεσοι απογονοι του λατση ή του βαρδινογιαννη.
Η μονμαρτη καλη, το μουλεν ρουζ υπερεκτιμημενο.
Τα μουνακια στα κλαμπακια τα σπανε, δεν υπαρχουν απλα οι γαλλιδες.
Ευχαριστες, ευγενικες, μουναρες, ακομπλεξαριστες.
Επομενως σταθμος μπριζ-βελγιο και βρυξελλες.
χαιρετω τους φιλους-συναγωνιστες απο παρισι-γαλλια.
τα μουνακια εδω ειναι ζεστα και υγρα.
προσεγμενα στην πενα, ατριχα, αρωματικα.
η σανς ελυζε ειναι πανακριβη, μην επιχειρησετε αγορες εκτος αν ειστε αμεσοι απογονοι του λατση ή του βαρδινογιαννη.
Η μονμαρτη καλη, το μουλεν ρουζ υπερεκτιμημενο.
Τα μουνακια στα κλαμπακια τα σπανε, δεν υπαρχουν απλα οι γαλλιδες.
Ευχαριστες, ευγενικες, μουναρες, ακομπλεξαριστες.
Επομενως σταθμος μπριζ-βελγιο και βρυξελλες.
δεν φανταζομαι να ζητατε και κωλο εισται της εκκλησιας εσεις αυτα ειναι πραγματα του διαβολουΜερικές πτυχιακές απαιτούν πιό εμπεριστατωμένη ευλογία. Συνεπώς λαμβάνω και κάτι παραπάνω.