pinelopi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
παρατα με κ συ να δουμε τι θα καταλαβεις....Άντε γεια... Αν θέλεις στείλε πμ
θα κατσω εδω στην γωνια μου κ θα κλαιω.....
παρατα με κ συ να δουμε τι θα καταλαβεις....Άντε γεια... Αν θέλεις στείλε πμ
ξεχνας ευκολα και ο gastez απλο μελος του chat ηταν και εγινε μοντ αλλα........................
παρατα με κ συ να δουμε τι θα καταλαβεις....
παρατα με κ συ να δουμε τι θα καταλαβεις....
ουτε τον ξεραμε τον γαστεζ μεχρι που εγινε μοντ, ενω τον τζι ελ τον μεγαλωσαμε στα μπουτια μας κυριος, καναμε αγωνες φιλησαμε κατουρημενες ποδιες
οντως θα με πονεσει πολυ η πρωτη αντιπαραθεση που θα εχω με το glουτε τον ξεραμε τον γαστεζ μεχρι που εγινε μοντ, ενω τον τζι ελ τον μεγαλωσαμε στα μπουτια μας κυριος, καναμε αγωνες φιλησαμε κατουρημενες ποδιες
Για τα πολιτικα ιδιωs ειναι βλακεια να τσακωνεται καποιοs....Ειναι ολοι για τα σκουπιδια
γκρανιατρος τυπε
δεν αλλαζει τιποτα μαν.....εδω θα ειμαι παλι μαζι σας..... :-*οντως θα με πονεσει πολυ η πρωτη αντιπαραθεση που θα εχω με το gl
και καθε αντιπαραθεση που θα δημιουργητε τον ειχα συνηθισει αλλιως ενα δικο μμας ανθρωπο,τωρα πια τον νιωθο απομακρο εως ξενο
ναι τυπετυπε εβγαλες καποιο πορισμα ή να συγκαλεσουμε συμβουλιο?
δεν αλλαζει τιποτα μαν.....εδω θα ειμαι παλι μαζι σας..... :-*
παω να παιξω κ ερχομαι σε λιγακι....
Μαν,βλεπεις και τα πιμια ;δεν αλλαζει τιποτα μαν.....εδω θα ειμαι παλι μαζι σας..... :-*
μήπως είσαι λίγο γκέυ φίλεοντως θα με πονεσει πολυ η πρωτη αντιπαραθεση που θα εχω με το gl
και καθε αντιπαραθεση που θα δημιουργητε τον ειχα συνηθισει αλλιως ενα δικο μμας ανθρωπο,τωρα πια τον νιωθο απομακρο εως ξενο
δεν αλλαζει τιποτα μαν.....εδω θα ειμαι παλι μαζι σας..... :-*
ταβλι μαρη!!!!!!!!Θα μου τα βγαλεις τα πρασινα????Τι θα γινει.....
Το τσιμπησε το γκομενακι η δεσποινις......
δεν ειδες μωρη μολις σε ρουφηξε πρασινησεΘα μου τα βγαλεις τα πρασινα????Τι θα γινει.....
Το τσιμπησε το γκομενακι η δεσποινις......
φιλε οντως με πονεσε πολυ αυτο με αποτελεσμα να ξεχασω τους υπολοιπους που εχωμήπως είσαι λίγο γκέυ φίλε