neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
μηπως θες να παιξουμε μονα και ζυγαΕ οταν κατεβω θα παιξουμε ενα στοιχημα μαζι μπας κ αλλαξει το γουρι....ΠΟυ ξερεις καμια φορα......
εννοουσα την καλη κινηση που εκανες (ειπες) (την καλη σου καρδια) ξερεις εσυ
η καλη καρδια μετραει
θα μετραμε τα καβλια μας και θα τζογαρουμε αν θα βγουν μονα η ζυγα
εγω σε παω πορτες στο ταβλιμηπως θες να παιξουμε μονα και ζυγα
τα cm η τα καβλια ρε μαπα?θα μετραμε τα καβλια μας και θα τζογαρουμε αν θα βγουν μονα η ζυγα
ναι ε;δικε μου ειναι και γαμω τα κοριτσια η ρυθμ ;)
εσυ βγαινεις εκτος παιχνιδιου,με τη βλακεια που διαθετεις μπορει να μετρησεις και τη μυτη σουτα cm η τα καβλια ρε μαπα?
βρε παπαρα δεν μου απαντησες πως στελνω φωτο απο το κινητο στο πσ εχω φωτο για σεναναι ε;
δεν ξερω τα ηλιθια παιχνιδια του πειραια μπαροκοταεσυ βγαινεις εκτος παιχνιδιου,με τη βλακεια που διαθετεις μπορει να μετρησεις και τη μυτη σου
συνδεσε τα με μπλουτουθ ή με καλωδιο usb re manβρε παπαρα δεν μου απαντησες πως στελνω φωτο απο το κινητο στο πσ εχω φωτο για σενα
μην εισαι ευγενικος σε μερικες περιπτωσεις δε βαζουν μυαλο οι σκατοσακουλεςσυνδεσε τα με μπλουτουθ ή με καλωδιο usb remanβλακα
ρουλη θα ερθεις τσαρκα το σκ?μην εισαι ευγενικος σε μερικες περιπτωσεις δε βαζουν μυαλο οι σκατοσακουλες
δε μπορω ρε μαν αλλιως θα ερχομουναρουλη θα ερθεις τσαρκα το σκ?
μαν παιζει να ερθει ο θεος νωνταςδε μπορω ρε μαν αλλιως θα ερχομουνα
καταλαβα τσαρκα στα σουβλατζιδικα και στα φαλαφελ θα κανετεμαν παιζει να ερθει ο θεος νωντας
καταλαβα τσαρκα στα σουβλατζιδικα και στα φαλαφελ θα κανετε