pinelopi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ναι ε???Λάθος φωτό...... η δικιά μου είναι με περισσότερες φλέβες!!!
ναι ε???Λάθος φωτό...... η δικιά μου είναι με περισσότερες φλέβες!!!
γιατι;καλη ειναι η στοχευση.....και τζαμπα αντισυλληψη......την σταση την πετυχες...τον στοχο ομως οχι!!!!!!!!!
πως μπορεσεςειπα κ γω μπηκα κ δεν θα πει καποιος την παπαρια του????????
σιγα το γριφο αν λαβουμε υποψιν μας τα λεγομενα του νεου ποσος μας ενδιαφερειγια το ποιός/ποιά μπορεί να κρύβεται πίσω απο την μάσκα με το nick pinelopi
ελα που παρεξηγηθηκες κιολαςειπα κ γω μπηκα κ δεν θα πει καποιος την παπαρια του????????
γνωστος παπαρας......ειπα κ γω μπηκα κ δεν θα πει καποιος την παπαρια του????????
παπάρια μάντολες μας έπεισες για το ποιός/ποιά είσαιειπα κ γω μπηκα κ δεν θα πει καποιος την παπαρια του????????
τι λες παιδακι μου????????????????????απαπα .........γιατι;καλη ειναι η στοχευση.....και τζαμπα αντισυλληψη......
για λυπηση εισαι καημενεπως μπορεσες
Αν πάρουμε ομως τις πληροφορίες που μας εδόθησαν απο τον Σφεσιγα το γριφο αν λαβουμε υποψιν μας τα λεγομενα του νεου ποσος μας ενδιαφερει
τι λες παιδακι μου????????????????????απαπα .........
θα το δω κ θα σου πω τις διαφορες με την φωτο!!!!!!!!!!!!
θα το δω κ θα σου πω τις διαφορες με την φωτο!!!!!!!!!!!!
Να το δεις από μακριά όμως, μη σε πάρουν βολές κατά ριπάς και δεν ξέρεις που να κρυφτείς!
Eίσθε σήμερα ολίγον πρόστυχος ή είναι η ιδέα μου;Να το δεις από μακριά όμως, μη σε πάρουν βολές κατά ριπάς και δεν ξέρεις που να κρυφτείς!
Αν πάρουμε ομως τις πληροφορίες που μας εδόθησαν απο τον Σφε
Eίσθε σήμερα ολίγον πρόστυχος ή είναι η ιδέα μου;
Κανένας δεν είναι αθώος μεχρι αποδείξεως του εναντίου
μπα δεν ακολουθητε απο αριθμο το νικ οποτε μου φαινεται λιγο δυσκολο
αν λαβουμε σα γνωμονα τα λεγομενα του σφερδε τοτε θα μιλαμε οτι θα κανετε αλληλοπουσαρισματαΜε πουσάρει το μωρό!
εγω ειμαι παντα αθωος 0Κανένας δεν είναι αθώος μεχρι αποδείξεως του εναντίου