Ειναι σαν το κρασι ενα πραμα....Αλλοs το πινει και μπορει να σου πει με ακριβεια το που καλλιεργηθηκε και ποιαs χρονιαs ειναι
Και αλλοs το πινει και απλα το φχαριστιεται
Εγω ανηκω στην δευτερη κατηγορια
+1000000
μαζι σου
Ειναι σαν το κρασι ενα πραμα....Αλλοs το πινει και μπορει να σου πει με ακριβεια το που καλλιεργηθηκε και ποιαs χρονιαs ειναι
Και αλλοs το πινει και απλα το φχαριστιεται
Εγω ανηκω στην δευτερη κατηγορια
φαντασου δεν ειμαι κ ξανθια!!!!!!!!!!
στην σαβανα ζει ρε αρκουδιαρη......τετοια θα λες αυριο στα παιδια που θα κανεις με την ρυθμ;τι ρε ζαβο ? του δασους ειναι , εχεις δει αντιλοπη σε κλουβι ?
στην σαβανα ζει ρε αρκουδιαρη......τετοια θα λες αυριο στα παιδια που θα κανεις με την ρυθμ;
οποτε μην αφηνεις να τους λεει αυτος οτι η αντιλοπη ζει στο δασος και τα αρκουδακια στα γκουντις....H Ρυθμ ειναι εξυπνη ρε μπαγλαμα......
εγω ολα τα εχω σε μεγαλο βαθμο!!! :pΠοτε δεν μπορειs νασαι σιγουροs με τιs βαφεs πουχουν βγαλει
Τουλαχιστον.....αs εχει μεγαλα βυζια κι ολα τα αλλα...
στην σαβανα ζει ρε αρκουδιαρη......τετοια θα λες αυριο στα παιδια που θα κανεις με την ρυθμ;
οποτε μην αφηνεις να τους λεει αυτος οτι η αντιλοπη ζει στο δασος και τα αρκουδακια στα γκουντις....
εγω ολα τα εχω σε μεγαλο βαθμο!!! :p
και κοιλια?εγω ολα τα εχω σε μεγαλο βαθμο!!! :p
ολαΟλα ε???Ενδιαφερον
Στα γκουντις ζει το κλαμπ σαντουιτσ....Και η σως γκουντις.....
Στο ιδιο διαμερισμα δλδ ε??
και το γκρινμπεργκερΣτα γκουντις ζει το κλαμπ σαντουιτσ....Και η σως γκουντις.....
:Sκαι κοιλια?
Στο ιδιο δωματιο μη σου πω....Και κανουν κατι παρτουζες, θανατο......
και το γκρινμπεργκερ
Μη μου λεs τετοια......ΚαβλωνωΔιεγειρομαι
Στα γκουντις ζει το κλαμπ σαντουιτσ....Και η σως γκουντις.....