Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
μαν μαθετε πρωτα πως δουλευει ο οργανισμος και μετα ελα να μου πεις για διατροφη
Μπουκωσου με μακαρονακια κ μη μιλας.....
μαν μαθετε πρωτα πως δουλευει ο οργανισμος και μετα ελα να μου πεις για διατροφη
σωστα και τα δυο συμπερασματα λοιπον.......Οπως εβγαλες εσυ το συμπερασμα οτι ειμαι ξενερωτη κ γεροντοκορη.....
σιγα μωρη πετρουλακη...μαν μαθετε πρωτα πως δουλευει ο οργανισμος και μετα ελα να μου πεις για διατροφη
κλεισθενηςΓεια σου Λαιιιφφ
Λοιπον σας εχω κουιζ ... Πως θα λεγοταν ο gl αν ζουσε στην αρχαια Αθηνα ?
Ποιμεναs???
κλεισθενης
μαν στα βαρη ο μεταβολισμος λειτουργει και μετα την προπονα για 48 ωρες κατι που δεν γινεται φυσικα στην αεροβια παιξε μπαλα μικρεσιγα μωρη πετρουλακη...
περαστικουλια μιραντακι :-*πυρετος 39 :'( αντε καληνυχτα
περαστικα μανπυρετος 39 :'( αντε καληνυχτα
περαστικα μαν....μαλλον γουρουνογριπη εχεις.....να ποσταρεις το πρωι να δουμε οτι εισαι καλαπυρετος 39 :'( αντε καληνυχτα
θα τον σταυρωσουμε δικε μουκαλα γαμησε μας τωρα......μπηκε ο νεος να τον χυσουμε......
γουλφακη μαν τωρα χυνουμε ντραμερ
ετσι ετσι...mens health και τα μυαλα στα καγκελα...χου μωρη κυρια...μαν στα βαρη ο μεταβολισμος λειτουργει και μετα την προπονα για 48 ωρες κατι που δεν γινεται φυσικα στην αεροβια παιξε μπαλα μικρε
οοοοοχι
πυρετος 39 :'( αντε καληνυχτα
περαστικα σου..καλο σου βραδυ.......πυρετος 39 :'( αντε καληνυχτα
το ενα απο τα δεκα ειναι σωστα εκει ασε την γυμναστικη για μας παιξε με το κουβαδακιετσι ετσι...mens health και τα μυαλα στα καγκελα...χου μωρη κυρια...
θα τον μπουκωσουμε να μην παιρνει ανασαθα τον σταυρωσουμε δικε μου