neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
αμα δεν εχεις καμερα 100% δεν παραδεχομαι μεχρι 90%νεος ετοιμασου να ζητησεις δημοσια συγνωμη.....
αμα δεν εχεις καμερα 100% δεν παραδεχομαι μεχρι 90%νεος ετοιμασου να ζητησεις δημοσια συγνωμη.....
αμα δεν ζητησει θα τον πλακωσω στο ξυλο το νιανιαρο.....
μαν θα ρθει η ωρα που θα μετανιωσεις γιαυτο σου το ποστ......κλάσε του δυο μάντρες αρχίδια που θα σου ζητήσει και συγγνώμη ;)
ειναι καλο μουνινταξει παιδες παιζει να μην ειναι κλωνος :- ορκο δεν παιρνω παντως
μα εγω ειμαι φετεςαυτα τα λαθη κανετε ολοι και μετα παχαινετε........
οχι :-ειναι καλο μουνι
αγαπη μου ατελειωτη :-* :-* :-*σκιστον μπειμπι..
με νευριαζεις...παμε για καφε ρε...κ ετσι κ ειμαι οντως αυτην που ειδες στην φωτο οχι 1 αλλα 1000 συγνωμες θα ζητησεις......αμα δεν εχεις καμερα 100% δεν παραδεχομαι μεχρι 90%
ας γίνει το θέλημά σου.....μαν θα ρθει η ωρα που θα μετανιωσεις γιαυτο σου το ποστ......
ζητα συγνωμη μαννταξει παιδες παιζει να μην ειναι κλωνος :- ορκο δεν παιρνω παντως
ας γίνει το θέλημά σου.....
θες πρασινιλα ή κιτρινιλα;ας γίνει το θέλημά σου.....
μουνοδουλοκλωνεαγαπη μου ατελειωτη :-* :-* :-*
μλκς ειναι να ερθει για καφε αφου δε λες μιαμε νευριαζεις...παμε για καφε ρε...κ ετσι κ ειμαι οντως αυτην που ειδες στην φωτο οχι 1 αλλα 1000 συγνωμες θα ζητησεις......
μαν που χαθηκε η μυρτουλα?μλκς ειναι να ερθει για καφε αφου δε λες μια
δε ξερω ρε γλυκα και δε προλαβα να τη βατεψωμαν που χαθηκε η μυρτουλα?
οταν λειπει ο καθυστερημενος που ποσταρει πιτζαμες εχουμε καλη τηλεθεαση17 μέλη και 4 επισκέπτες