TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
καταπιεσμενη αδερφω δηλαδηθα έλεγα ένα μείγμα απροσδιόριστης αγαλλίασης, ελεγχόμενης οργής και υφέρπουσας ανησυχίας :<
καταπιεσμενη αδερφω δηλαδηθα έλεγα ένα μείγμα απροσδιόριστης αγαλλίασης, ελεγχόμενης οργής και υφέρπουσας ανησυχίας :<
τεκνο μου δεληολανιε μην με κολαζεις μεσα στην σαρακοστηόταν θες να γαμηθείς ξέρεις να το απαιτείς![]()
γέροντα το παλαιό άβαταρ του παπαζόλη δεν είναι αυτότεκνο μου δεληολανιε μην με κολαζεις μεσα στην σαρακοστη![]()
τεκνο μου δεληολανιε μην με κολαζεις μεσα στην σαρακοστη![]()
καταπιεσμενηπικραμένη αδερφω δηλαδηγιαυτο ειχες τον μπατμαν αβαταρ?
![]()
ο παπαζολης ανηκει σε αλλη αιρεσηγέροντα το παλαιό άβαταρ του παπαζόλη δεν είναι αυτόου κλέψεις το άβαταρ του πλησίον σου ήξερα :o
πατερ ουτε ενα γεια? :'(
δικό σου είναι το πικραμένη αδέρφω μαν?![]()
ταδε εφη νεος123
παρε την ευλογια μου τεκνο μου και μελλοντικε τιμημενε του τσατ ;)πατερ ουτε ενα γεια? :'(
οχι αδερφη ρυθμ....αλλα αμα ειναι να γαμησω να φτιαξω ενα γιατι το αλλο μου το μπαναρανε οι απιστοι σιωνιστεςΠατερ εχετε φεησμπουκ?????
προσκυνω τη χαρη σου γερονταπαρε την ευλογια μου τεκνο μου και μελλοντικε τιμημενε του τσατ ;)οχι αδερφη ρυθμ....αλλα αμα ειναι να γαμησω να φτιαξω ενα γιατι το αλλο μου το μπαναρανε οι απιστοι σιωνιστες
![]()
προσκυνω τη χαρη σου γεροντα![]()
http://[URL unfurl="true"]www.e-radio.gr/repository/2011/melisanidis.jpg[/img[/URL]]
[/quote]δεν σε πιανω? :think:
δεν σε πιανω?![]()
τι να πιάσεις ρε μανμου 'ρθε να πουστάρω λίγο ιωάννη
![]()
τι να πιάσεις ρε μανμου 'ρθε να ποστάρω λίγο ιωάννη
![]()