pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Μαν δεν με ευχαριστησες για την αφιερωση που σου εκανα
Μαν δεν με ευχαριστησες για την αφιερωση που σου εκανα
παιχνιδακι την εχω μανγάμα την μαν ;) στην μουνάρα μου ό,τι και να πει ;)
ρεΜαν δεν με ευχαριστησες για την αφιερωση που σου εκανα![]()
εκοψα βηχα?![]()
μικρε το νου σουπιτσιλιες στην μαπα σου![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.bizznews.gr/images/articles/melissanidis.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Κοσμα εχεις παρει τη Σοφια Ρου ; ;D
κοσμα θα με πας στα μασαζ να δω πως ειναι?
οχι! αλλα θα ηθελαΕλα ρε!!!Δεν εχειs παει???
μαν θυμάσαι που είχα γράψει πριν μήνες στο σπαμοθρεντ ότι είχα κλείσει ραντεβού με τζιλφάκι στην καλλιθέα, μ'έφαγε το λιοπύρι να φτάσω εκεί και όταν την πήρα τηλ να μου πει ακριβή διεύθυνση δεν απαντούσε και της έστειλα sms υβριστικού περιεχομένου?Κοσμα εχεις παρει τη Σοφια Ρου ;![]()
γάμα την μαν ;) στην μουνάρα μου ό,τι και να πει ;)
ναι μαν όποτε θεςκοσμα θα με πας στα μασαζ να δω πως ειναι?
αααααααααααααχααχχαχααχαχΜεγαλη τριχωτη μουναρα?????
οχι! αλλα θα ηθελαμαν θυμάσαι που είχα γράψει πριν μήνες στο σπαμοθρεντ ότι είχα κλείσει ραντεβού με τζιλφάκι στην καλλιθέα, μ'έφαγε το λιοπύρι να φτάσω εκεί και όταν την πήρα τηλ να μου πει ακριβή διεύθυνση δεν απαντούσε και της έστειλα sms υβριστικού περιεχομένου?![]()
οχι! αλλα θα ηθελα![]()
μαν θυμάσαι που είχα γράψει πριν μήνες στο σπαμοθρεντ ότι είχα κλείσει ραντεβού με τζιλφάκι στην καλλιθέα, μ'έφαγε το λιοπύρι να φτάσω εκεί και όταν την πήρα τηλ να μου πει ακριβή διεύθυνση δεν απαντούσε και της έστειλα sms υβριστικού περιεχομένου?![]()
στη στουρναρη δεν εχει?ναι μαν όποτε θεςθα σου πάρω και μαλλί της γριάς στον δρόμο :-*
ρυθμάκι πώς σου φαίνεται ο ορισμός μου για τους τσοχανταραίουςΜεγαλη τριχωτη μουναρα?????