TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
τετοιο αγριοκατσικο που εισαιμε χανετε
παω να γινω φιρμα στην ορεστιαδα και στα γυρο βουνα![]()

τετοιο αγριοκατσικο που εισαιμε χανετε
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(με χανετε
με χανετε
ρυθμ μου λειπει η ντιβα μου..... :'( :'(ελα να με παρηγορησεις.....![]()
οχι εγω....αυτα ειναι εργα του βρωμιαρη του απολυτουπου το ξετρυπωσες ρε μορτη?![]()
οχι εγω....αυτα ειναι εργα του βρωμιαρη του απολυτου![]()
![]()
![]()
αει φτυς τα μπουτια σουΤραβα να παιξεις σε αλλα θρεντ σε παρακαλω......![]()
![]()
![]()
οτι πρεπει εισαι με περιοδο....καυλες φουλ και θα κανουμε και απο πισωΑχουτο μωρε......Εχω κ περιοδο κ ειμαι πιο ευαλωτη.....
ετσι μιλα μου πουτανακι...ετοιμος ειμαιαει γαμησ.....![]()
![]()
![]()
να κρατησουμε ενα επιπεδο μαν εδω στο τσατ.....χρονια το παλευουμε....ετσι μιλα μου πουτανακι...ετοιμος ειμαι
τι να προλαβω ο πουστης;τοσα μετωπα ανοιχτα υπαρχουν!!!!λαγουδακι σε θελουμε μεταγραφη στο σπαμ![]()
να κρατησουμε ενα επιπεδο μαν εδω στο τσατ.....χρονια το παλευουμε.... αλλα ποτε δεν το καταφεραμε![]()
α ενταξει τοτε....δεν το ηξερα,συγνωμη αγαπητη μου rythmνα κρατησουμε ενα επιπεδο μαν εδω στο τσατ.....χρονια το παλευουμε....![]()
αλλη φορα δεν θα την λες πουτανακι νταξ;αμα θες πες την πουτανα......α ενταξει τοτε....δεν το ηξερα,συγνωμη αγαπητη μου rythm
ξερω! τα εχεις καταχυσει ολα εδω μεσα !τι να προλαβω ο πουστης;τοσα μετωπα ανοιχτα υπαρχουν!!!!
εχει χαθει η μπαλα!!!!για ονομα του θεου!!!!ξερω! τα εχεις καταχυσει ολα εδω μεσα !![]()
![]()
![]()
οτι πρεπει εισαι με περιοδο....καυλες φουλ και θα κανουμε και απο πισω![]()