kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
γλ καλημερα σας ειμαι απο ο προεδρος της μπουρδελοκαταστασης
P-Φοιτητρια ναι , σοβαρα , τι κανετε χαιρομαι που σας βλεπω
γλ Μια χαρα δεν παιζω γαμαΩ
P-Φοιτητρια Μου αρεσεις
γλ Να σας ρωτησω με τι ασχοληστε ?
P-Φοιτητρια Ειμαι Φοιτητης ΑΣΟΕΕ το πρωι και το βραδυ στην βυζιτα,κανω και αυταρχικα προγραμματα ως ροζμιστρεσσ;)
γλ ο νεος εισαι ρε μαλακα και μπαινεις με κλωνο στο τσατ;
φοιτητρια .......................(σιγη ασυρματου)
εμαθες αν κανει τιποτα ποδομαλακιες;![]()
![]()
![]()
τι πιπας εισαι
![]()
η ροζμιστρεσα ειναι καινουργιο πραγμα![]()
μολις θα σου εελεγα δυο που το παιζουν μιστρες γλιτσα αλλα μολις αλλαξαν τα δεδομεναεμαθες αν κανει τιποτα ποδομαλακιες;![]()
μολις θα σου εελεγα δυο που το παιζουν μιστρες γλιτσα αλλα μολις αλλαξαν τα δεδομενα![]()
αλλαξαν τα δεδομενα ,η μια δεν ειναι η μαριαννα,για την αλλη θα μου πεις εσυΜΙα εσυ κ μια η μαριαννα...>Σιγα το δυσκολο.....![]()
![]()
Ποδομαλακια κανεις?????![]()
Mια και είπες θεάτρο...έχει όρεξη κανείς/μια να μου ετοιμάσει μια άσκηση;;;εκτος και αν εισται ολοι τοσο εξυπνοι στο θεατρο ...κατι που δεν ισχυει γτ εισται στοκοι![]()
αλλαξαν τα δεδομενα ,η μια δεν ειναι η μαριαννα,για την αλλη θα μου πεις εσυ![]()
Mια και είπες θεάτρο...έχει όρεξη κανείς/μια να μου ετοιμάσει μια άσκηση;;;
Έχουμε να φτιάξουμε ένα όνειρο με 6-8 σκηνές...π.χ. 1τη σκηνή να σε κυνηγάνε λύκοι,2ρη να σε τρώει φίδι κτλ...
Πείτε μου,λογικά πράγματα όμως να μπορώ να τα παίξω,όχι μαλακίες.![]()
παπατρολη τι παραμιλας ρε τυπεMια και είπες θεάτρο...έχει όρεξη κανείς/μια να μου ετοιμάσει μια άσκηση;;;
Έχουμε να φτιάξουμε ένα όνειρο με 6-8 σκηνές...π.χ. 1τη σκηνή να σε κυνηγάνε λύκοι,2ρη να σε τρώει φίδι κτλ...
ναι εγω ειμαι ΜΙΣΤΕΡΗ μια ομως σιγουρα εισαι εσυ ε?????![]()
![]()
![]()
Μπορεί να παιχτεί θεατρικά...το να μου κόβεται το πόδι ας πούμε ή να με αποκεφαλίζουν δεν μπορεί να παιχτεί.To na se τρωει φιδι ειναι λογικο δλδ?????![]()
εισαι και θεατρινος ρε στρακο?Μπορεί να παιχτεί θεατρικά...το να μου κόβεται το πόδι ας πούμε ή να με αποκεφαλίζουν δεν μπορεί να παιχτεί.![]()
Μπροστά.εισαι και θεατρινος ρε στρακο?
στον καρφωνουν πισω απο τα παρασκηνια?![]()
1η σκηνη τον παιζεις μονοςMια και είπες θεάτρο...έχει όρεξη κανείς/μια να μου ετοιμάσει μια άσκηση;;;
Δεν είναι κακό...αν δεν βρω καλύτερο το κρατάω.1η σκηνη τον παιζεις μονος
2η σκηνη γαμιεσαι με μια συναδελφο-γκομενα
3η σκηνη γλωσσοφιλιεσαι με εναν μουσατο στην καφετερια
4η σκηνη η γκομενα σε βλεπει και σου κανει σκηνη
5η σκηνη κανετε ολοι μαζι παρτουζα σπιτι σου
6η σκηνη ο διαχειριστης σε ειδοποιει οτι αν συνεχισεις τα οργια θα σου κανει εξωση