lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
Πως μπορεσεςφονταν?![]()
Πως μπορεσεςφονταν?![]()
αντε γαμησου εσυ ρε μαλακανα βαλω και γω μια;απο ποια γλωσσα προερχεται ο τιτλος κομης και τι σημαινε αρχικα;
ζοριζεσαι κολομπινα που εισαι αγραμματος πιρφορος;αντε γαμησου εσυ ρε μαλακα![]()
θες να σε χυσω? ;)μην πειραζεις το θεο νωντα ;)ζοριζεσαι κολομπινα που εισαι αγραμματος πιρφορος;
τι να χυσεις εσυ ρε μουνακι;αντε τραβα παραπερα οταν γαμαω τον λουστ......θες να σε χυσω? ;)μην πειραζεις το θεο νωντα ;)
αμα σε χυσω θα κατεβασεις τον αμαζονιοτι να χυσεις εσυ ρε μουνακι;αντε τραβα παραπερα οταν γαμαω τον λουστ......![]()
ευτυχως δεν μπαινεις κι εσυ στρατο κι ετσι θα εχω καποιον να παιζω οσο θα λειπει η τιμημενη λουγκρα......αμα σε χυσω θα κατεβασεις τον αμαζονιο![]()
μονο glευτυχως δεν μπαινεις κι εσυ στρατο κι ετσι θα εχω καποιον να παιζω οσο θα λειπει η τιμημενη λουγκρα......![]()
εμπαινα και απο τη σκοπιαευτυχως δεν μπαινεις κι εσυ στρατο κι ετσι θα εχω καποιον να παιζω οσο θα λειπει η τιμημενη λουγκρα......![]()
εμπαινα και απο τη σκοπιαειχα μαθει σε ολους το ναυτικο τα εσκορτακια
![]()
λοιπον comis o αρχηγος των comitatensis των επαγγελματιων λεγεωναριων της υστερης ρωμαικης αυτοκρατοριας....κατι σαν σημερινος συνταγματαρχης θα λεγαμε..... ;)μονο gl![]()
θες χορηγώτα πουτανακια περιμενουν στο μεταξι κι εγω δεν εχω 10 ευρω να παω να γαμησω![]()
αφου εισαι πιρφορος μαν.....τα πουτανακια περιμενουν στο μεταξι κι εγω δεν εχω 10 ευρω να παω να γαμησω![]()
πως μπορεσεςθες χορηγώ![]()
μαν εκανα τρεις μηνες περισσοτερους απο το πεζικο και ειμουνα και σκουπιαδιαρα
το μονο που φοβαμαι ειναι η αγαμια και μην αρχισω το καπνισμα (πιο πολυ το δευτερο)Νωντα πας στρατο;
Θα πηξει η μουνα σου στις γκοφρετες, στα σαντουιτς και στα σκοπετα χωρις καφε της προκοπης, χονδρε
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=RHu1pHSktTI[/video] [/video]