Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Mην πειράζετε τον σύντροφο ρε σεις!!! :booty: :dancing:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Ρε Αλέκο εσύ φτιάχνεις λίστες αντί να κυνηγάς καμία γαμιόλα αριστερή όπως έχεις δηλώσει!!! :2funny:

στις λιστες μου βαζω αριστερους και αναρχες που μου τη λενε.

κυνηγαω ρε φιλαρακι αλλα μεχρι τωρα τιποτα. χτες τη πεφτω στο δρομο σε μια, με το αμαξι εγω και της λεω -μπες μεσα ρε μαναρι να σε παω θαλασα- και η καριολα μου λεει -προτειμω να περπατισω-. μ΄αυτη τη ζεστη της απαντω, θα σε πειραξει ο ηλιος. και μου λεει -εσενα σ΄εχει πειραξει ηδη-. ε μετα με τι ορεξη να κυνηγισω? ιδιες ειναι οι ελλεηνιδες, αριστερες και δεξιες.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

κυνηγαω ρε φιλαρακι αλλα μεχρι τωρα τιποτα. χτες τη πεφτω στο δρομο σε μια, με το αμαξι εγω και της λεω -μπες μεσα ρε μαναρι να σε παω θαλασα- και η καριολα μου λεει -προτειμω να περπατισω-. μ΄αυτη τη ζεστη της απαντω, θα σε πειραξει ο ηλιος. και μου λεει -εσενα σ΄εχει πειραξει ηδη-. ε μετα με τι ορεξη να κυνηγισω? ιδιες ειναι οι ελλεηνιδες, αριστερες και δεξιες.
να βγάλεις την φωτό του Στάλιν από το τζάμι ρε σάπιε μπας και σταυρώσεις κανα μουνάκι

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Θα της το είπες ανορθόγραφα ρε Αλέκο  :grin:

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6

Αρέ Αλέκο είσαι τεχνίτης στο καμάκι!!! :cheesy:

Τα σάλια τρέχανε στο μανάρι υποθέτω!!! :2funny:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
να βγάλεις την φωτό του Στάλιν από το τζάμι ρε σάπιε μπας και σταυρώσεις κανα μουνάκι

δεν εχω το σταλιν. τον παπαδοπουλο εχω και την παναγια μας. και οχι στο τζαμι. καβατζωμενες μη μου σπασει το αμαξι κανας αλητης

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν εχω το σταλιν. τον παπαδοπουλο εχω και την παναγια μας. και οχι στο τζαμι. καβατζωμενες μη μου σπασει το αμαξι κανας αλητης
οταν λες την παναγιά σας, ποιά εννοείς?

Την Μπελούτσι ρε καβλιάρη?

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Με τον Παπαδόπουλο που μοστράρεις μόνο αλήτης δεν θα είναι!!! :2funny:

Κάποιος από εδώ μέσα πολύ πιθανόν!!! :tooth:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Αρέ Αλέκο είσαι τεχνίτης στο καμάκι!!! :cheesy:

Τα σάλια τρέχανε στο μανάρι υποθέτω!!! :2funny:

αστα φιλε αν δεν με γραψει ο πορνοπαπος στο συριζα δεν με βλεπω να γαμω αριστερη ουτε σε 10 χρονια.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Τώρα μιλάς σωστά!!! :tooth: :headbang2:

εχω ομως σχεδιο για τις δημοτικες και περιφεριακες εκλογες. ειναι εφυες και απλο. θα παρω σβαρνα ολα τα πολιτικα γραφεια και οπου βλεπω οτι παιζουν καλα μουνακια, θα λεω στους υποψηφιους -εσενα θα ψηφισω, τα λες καλα κ.α. μαλακιες- ε του πουστη καποια θα ψησω. ηδη ετοιμαζω μια ακομα λιστα με τα <<υποψηφια θυματα μου>> και δοκιμαζω νεες τεχνικες καμακωματος. :dancing:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
εχω ομως σχεδιο για τις δημοτικες και περιφεριακες εκλογες. ειναι εφυες και απλο. θα παρω σβαρνα ολα τα πολιτικα γραφεια και οπου βλεπω οτι παιζουν καλα μουνακια, θα λεω στους υποψηφιους -εσενα θα ψηφισω, τα λες καλα κ.α. μαλακιες- ε του πουστη καποια θα ψησω. ηδη ετοιμαζω μια ακομα λιστα με τα <<υποψηφια θυματα μου>> και δοκιμαζω νεες τεχνικες καμακωματος. :dancing:
Κρεμούλα για τα χεράκια θέλεις...???

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Καλάααα πες εσύ θα σε ψηφίσω κ περίμενε  :knockinb: !!!

Πρόσεχε μην από τον πολύ εκσυγχρονισμό πάθεις τίποτα!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
να τον παίζεις που και που με το αριστερό

πρώτον ξεπιάνεται το δεξι και δευτερον νοιώθεις σαν να σου τον παίζει άλλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom