lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
Προς στιγμη σκεφτηκα και τη Τζουλια απο Κνιδουπρωτη βεβαια την ιωαννα
Κλααααααααααααααψε τοτε... και με ρεγουλα τα emoticonκοπρίτη σεντόνια μη περιμένεις από μένα για να χεις τροφή
Εσένα ειδικά με μια γραμμή κι ένα emoticon:
Κλααααααααααααααψε τοτε... και με ρεγουλα τα emoticon
Ειναι αληθεια οτι εσας των φουσκατων,Στ αρχίδια μου σ έχω
τι γενεν σφερδεκουλη μου δε θα πας σε κανενα καρναβαλι φοβασε μη σε καψουν σημερηςΕιναι αληθεια οτι εσας των φουσκατων,
εχουν γινει σαν στραγαλια;
Βγηκαμε χθες με τον Λαγουδακη.τι γενεν σφερδεκουλη μου δε θα πας σε κανενα καρναβαλι φοβασε μη σε καψουν σημερης
για δωσε μου περιγραφη για τη στολη σου αν ειχες ντυθει μπαρος θα γαμουσες δε θα αλληλομαλακιζοσουν θα γαμουσεςΒγηκαμε χθες με τον Λαγουδακη.
Ειχε ντυθει Λαγος και γω Μπαρος.
Περασαμε απ'ολα τα κοριτσια στη Συγγρου,
και μετα καταληξαμε σε στριπττζαδικο να αλληλομαλακιζομαστε στο πριβε.
Ειχα βαλει ενα αρκουδοτομαρο, που πηρα απο ενα γυφτο,για δωσε μου περιγραφη για τη στολη σου αν ειχες ντυθει μπαρος θα γαμουσες δε θα αλληλομαλακιζοσουν θα γαμουσες
οχι βεβαιαστολη νωντας πουλανε.. ?
Στα ζαχαροπλαστεια, αλλα την ετοιμαζεις μονος σου πριν τρεις μηνεςστολη νωντας πουλανε.. ?
παμε να δουμε ροπαλισμους ειναι και το μεταξι διπλα για μεταστολη νωντας πουλανε.. ?
σκασε ηλιθια ενας μπαρος μοσχοβολαει αρωμα kenzo η bvlgariΕιχα βαλει ενα αρκουδοτομαρο, που πηρα απο ενα γυφτο,
και απο πανω ειχα φορεσει τη στολη του σουπερμαν.
Στα τραβελια αρεσε , στα παιδια του σωληνα οχι, λεγανε οτι βρωμουσα
εγω μοσχοβολαω μονο νωνταπαμε να δουμε ροπαλισμους ειναι και το μεταξι διπλα για μετα
θα κερασει γκαζοζα ο πιστολιας στα παγκακια σκασε ηλιθια ενας μπαρος μοσχοβολαει αρωμα kenzo η bvlgari
Ισα ρε Κομη, που στο χωριο σου κοβατε το σαπουνι στα τεσσερα για να το μοιραστειτε.σκασε ηλιθια ενας μπαρος μοσχοβολαει αρωμα kenzo η bvlgari
παρε ρε ενα scorpio εκει περα να μυριζεις αντριλαπαμε να δουμε ροπαλισμους ειναι και το μεταξι διπλα για μετα
θα κερασει γκαζοζα ο πιστολιας στα παγκακια σκασε ηλιθια ενας μπαρος μοσχοβολαει αρωμα kenzo η bvlgari