Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ρε μλκ κοσμα τωρα τι μου ηρθε με τον αντερο :2funny:
σημερα καθως ημουν στην ιασωνος κανω να παω προς ενα μπουρδελο,βλεπω εναν μεσηλικα να πηγαινει προς αντιθετη κατευθηνση απο μενα αλλα σα να μη ξερει τι θελει,μπαινω στην υπογα του ιασωνος 30 και μετα απο ενα λεπτο ερχεται και καθεται διπλα μου στον καναπε :huh:τον ειχα κοψει καπως περιεργο και εβλεπα με την ακρη του ματιου μου 2-3 φορες να με κοιταζει :huh:βγαινουμε εξω και εγω παω να παρω τη μηχανη να παω προς κολωνου και τον βλεπω παλι στη μεση της ιασωνος σα να μη ξερει τι θελει σα χαμενος πως να το πω,λες ρε να ειχε βγει για ψαρεμα :huh:
Ε ναι ρε,εχει μπολικα πουρο στρακια κυριως που βγαινουν για ψαρεμα Μεταξι,εχω πετυχει αρκετους  ;)
Παω να γραψω κριτικη απο ξεχασμενη επισκεψη  :2on1:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.318
Πόντοι
5.097
να σου παρει μια πιπα ηθελε ρε μαν ο ανθρωπας :pipa1:......πως και δεν εκατσες; :birdman:
μλκ για φαντασου να πληρωσεις σε μπουρδελο να γδυθεις και οπως περιμενεις να εχει παει κανας σκατοπουστας να τα εχει σταξει στη τσατσα και να σου μπουκαρει μεσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μλκ για φαντασου να πληρωσεις σε μπουρδελο να γδυθεις και οπως περιμενεις να εχει παει κανας σκατοπουστας να τα εχει σταξει στη τσατσα και να σου μπουκαρει μεσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βαρε εγω να το φανταστω....εσυ με τον κοσμα διπλα σου μπορεις να το κανεις και πραξη :uglystupid: ;) :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ρε μλκ κοσμα τωρα τι μου ηρθε με τον αντερο :2funny:
σημερα καθως ημουν στην ιασωνος κανω να παω προς ενα μπουρδελο,βλεπω εναν μεσηλικα να πηγαινει προς αντιθετη κατευθηνση απο μενα αλλα σα να μη ξερει τι θελει,μπαινω στην υπογα του ιασωνος 30 και μετα απο ενα λεπτο ερχεται και καθεται διπλα μου στον καναπε :huh:τον ειχα κοψει καπως περιεργο και εβλεπα με την ακρη του ματιου μου 2-3 φορες να με κοιταζει :huh:βγαινουμε εξω και εγω παω να παρω τη μηχανη να παω προς κολωνου και τον βλεπω παλι στη μεση της ιασωνος σα να μη ξερει τι θελει σα χαμενος πως να το πω,λες ρε να ειχε βγει για ψαρεμα :huh:
ίσως ντρεπόταν ρε μαν να μπει στα μπουρδέλα :think:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.318
Πόντοι
5.097
ίσως ντρεπόταν ρε μαν να μπει στα μπουρδέλα :think:
:huh: αζου το λες να ειναι πρωταρης :birdman:ειχαν σκασει και κατι 12χρονα τωρα που το θυμηθηκα και παει να ανεβει ενα πανω που φαινοταν μικρουλη και του λεει η τσατσα φυγε ρε και εξαφανηστηκε ο μικρος,φαινεται ειχε ξανανεβει και ειχε φαει ακυρο :2funny: για οσους ξερουν ηταν στο ιασωνος 30 πανω με τη τσατσα με τη φωνη βροντοσαυρου :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρουφιάνος ή ρουφήχτρας μαν :birdman: το δεύτερο με προσβάλλει...... :birdman:
GayBatmanSuperman.jpg

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Τωρα που το σκεφτηκα,επρεπε να ειχα κατεβει Μοναστηρακι σημερα το βραδυ,που εχει τζερτζελε τις αποκριες με τα ροπαλα  :knuppel: Θα παω αυριο,δεν πειραζει  :zfuck:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.318
Πόντοι
5.097
Τωρα που το σκεφτηκα,επρεπε να ειχα κατεβει Μοναστηρακι σημερα το βραδυ,που εχει τζερτζελε τις αποκριες με τα ροπαλα  :knuppel: Θα παω αυριο,δεν πειραζει  :zfuck:
παλι θες να φας τα σφαλιαριδια σου ανωμαλιαρα :birdman:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τυπε απο τριτη ειμαι ελευθερος παμε να γαμησουμε ολες τις πουτανες και τις ελλεινιδες :rockon: :rockon: :rockon:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
παλι θες να φας τα σφαλιαριδια σου ανωμαλιαρα :birdman:
Θα κοιταω απο μακρια μην φαω καμια αδεσποτη,για οφθαλμολουτρο θα παω μαν  :birdman:
Ξερεις τι πιπινια ειδα χθες το βραδυ στον μετρο  :zfuck:
Αν φανει ο Νεος θα του πω να ερθει  :birdman:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
τυπε απο τριτη ειμαι ελευθερος παμε να γαμησουμε ολες τις πουτανες και τις ελλεινιδες :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :2funny:
ρε μαν στο μυαλο μου σε ειχα,να παμε να απαξιοσουμε κανενα βρωμερο πιπινι  :zfuck:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.318
Πόντοι
5.097
:rockon: :2funny:
ρε μαν στο μυαλο μου σε ειχα,να παμε να απαξιοσουμε κανενα βρωμερο πιπινι  :zfuck:
μαν τι λες να μαζευτουμε ολοι οι πιρφοροι του σαιτ και να παμε να πιρφορισουμε τους ροπαλιστες :cum:
με μπροσταρη τον κοσμα :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom