stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
δεν σε κοιταξαΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?![]()
δεν σε κοιταξαΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?![]()
δεν σε κοιταξα![]()
στ'αρχίδια μας φίλε ;) εγώ σκέφτομαι μήπως πεταχτώ για κανένα αυθεντικό αλλά βαριέμαιΠιθανον να κατεβω μια βολτα απο τα λιμερια![]()
φυληςΠιθανον να κατεβω μια βολτα απο τα λιμερια![]()
εγω μολις εσπρωξαμιας και μπηκαν αλλα εκατο και κατι ευρω στο κεφαλαιο μου λεω να σπρωξω μια στην φυλης σημερα..![]()
πειτε καποια, που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΛΑ
εκτος και αν περιμενω την τανια αυριο το πρωι..
αλλα θελω ενα πιπινακι![]()
εγω μολις εσπρωξατωρα ειμαι σε σκεψεις να ανεβω φυλης να ριξω το τεταρτο της μερας η να κατσω να δω γκειμς οφ θρονς
![]()
Μια βολτιτσα ναι,λεω να τη κανω,εχει καλο καιρο
ειπα σκεφτομαικαλα ρε φιλε.. εσενα και τον λαστ δεν σας καταλαβαινω καθολου..
γαμας 3 φορες την ημερα..
ενω μπορεις σιγουρα να βρεις καλυτερη ποιοτητα... εαν πας μια η δυο φορες, μιας και λες πας και για τεταρτη φορα..
τεσπα.. γουστα![]()
καλα ρε φιλε.. εσενα και τον λαστ δεν σας καταλαβαινω καθολου..
[size=30pt]λες ότι[/size] γαμας 3 φορες την ημερα..
ενω μπορεις σιγουρα να βρεις καλυτερη ποιοτητα... εαν πας μια η δυο φορες, μιας και λες πας και για τεταρτη φορα..
τεσπα.. γουστα![]()
Βαρε ,μηπως αυτα που μας λες εχουν αμεση σχεση με το αβαταρ σου;ειπα σκεφτομαιφοβαμε μηπως δεν εχω καλη αποδοση
ασε ρε σταμουλη ασεεγω στα ιδια λεφτα με σενα αδειαζω 100ml σπερμα ενω εσυ μονο 20ml
![]()
Βαρε ,μηπως αυτα που μας λες εχουν αμεση σχεση με το αβαταρ σου;![]()
ρε μουνια και τα δυο σας το αλλο σαββατο παμε μεσα σ'ενα δυωρο αν δε ριξω τρια σας δινω απο 100 ευρω στον καθεναΒαρε ,μηπως αυτα που μας λες εχουν αμεση σχεση με το αβαταρ σου;![]()
μήπως να μπουμε και στο δωμάτιο μαζί σου να δούμε αν χύνεις μανρε μουνια και τα δυο σας το αλλο σαββατο παμε μεσα σ'ενα δυωρο αν δε ριξω τρια σας δινω απο 100 ευρω στον καθενα
αν τα ριξω ομως μου πληρωνετε τα γαμησια και με βγαζετε και για ποτο εξω συμπεριλαμβανομενων και των κερασματων που θα κανω
εχετε αρχιδια ρε μουνια ελατε να σας δω ακομα και αυριο το απογευμα αν θελετε παμε αν και ειναι συντομο χρονικο διαστημα αλλα παμε να σας κανω ρομπες ρε![]()
Θα πει οτι θα φερει τις αποδηξεις(χυμενες καποτες)που θα εχει τσιμπησει απο το καλαθακι ;)μήπως να μπουμε και στο δωμάτιο μαζί σου να δούμε αν χύνεις μαν![]()
μήπως να μπουμε και στο δωμάτιο μαζί σου να δούμε αν χύνεις μαν![]()
τις καποτες τις δικες μου θα σας φερνω ρε βλακες ακου να τσιμπηω καποτα αλλουΘα πει οτι θα φερει τις αποδηξεις(χυμενες καποτες)που θα εχει τσιμπησει απο το καλαθακι ;)
mAN εσυ ησουνα ο undewo τελικα ε;μήπως να μπουμε και στο δωμάτιο μαζί σου να δούμε αν χύνεις μαν![]()
ασε μας ρε φιλε.. με της θεωριες σουειπα σκεφτομαιφοβαμε μηπως δεν εχω καλη αποδοση
ασε ρε σταμουλη ασεεγω στα ιδια λεφτα με σενα αδειαζω 100ml σπερμα ενω εσυ μονο 20ml
![]()