kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
μωρήeχεις γινει πολυ κακια τελευταια :'(
οποιαδήποτε ομοιότητα ή σύνδεση με τον μητσάρα είναι συμπτωματική
μωρήeχεις γινει πολυ κακια τελευταια :'(
και η σαβούρα μέσα στο παιχνίδι είναι, όμως όταν παίζεται μόνο σαβούρα...
αμφιβάλλω αν στα λεγόμενα μεγάλα κανάλια (τα ιδιωτικά) έχει απομείνει σήμερα κάποια εκπομπή ή σειρά που να μην είναι για τον μπούτζοναδελφάτα, λαιφστάιλ, κουτσομπολιά, τούρκικες σειρές, μαλακίες λόου μπάτζετ αχαχουχίστικες ελληνικές κτλ κτλ
![]()
με την αγγελικουλα ομωςμωρή
οποιαδήποτε ομοιότητα ή σύνδεση με τον μητσάρα είναι συμπτωματική![]()
που εισαι ρε μιζιαρηNo money no honey...........Μεχρι το 50-50 κοψανε ρε....Τα ειπε και ο Παυλοs....Με κατι φραγκοδιφραγκα που δινουνε για τα Τουρκικα, τι περιμενειs?? Οι αδελφεs πανε για προβολη και τσαμπα μπουτσον
που εισαι ρε μιζιαρη![]()
αν εχεις μαζουτ μη το καψεις εχουμε μελη που το χρειαζονταιΑναπαυομαι με γιαουρτοσκορδιον και μπυρα......Τελειωσε το κρασι
Στη σειρα εχουν μεινει....το κουμ-κουατ, η χλωρινη και πετρελαιον το φωτιστικον
ρε φίλε σε άνθρωπο απευθύνεσαι :'(οχι και της κλανιας ρε μαν
της κλανιτσας![]()
το μπάτζετ είναι μια καλή εξήγηση αλλά δεν μπορεί να αποτελεί την μόνιμη δικαιολογία για την κατάντια της τηλεόρασης...άλλωστε και προ κρίσης η κατάσταση δεν ήταν πολύ καλύτερη...η τηλεόραση όπως και ο κινηματογράφος όπως και η μουσική κτλ πάσχουν κυρίως από καλούς δημιουργούς ;)No money no honey...........Μεχρι το 50-50 κοψανε ρε....Τα ειπε και ο Παυλοs....Με κατι φραγκοδιφραγκα που δινουνε για τα Τουρκικα, τι περιμενειs?? Οι αδελφεs πανε για προβολη και τσαμπα μπουτσον
Γεια σου Λαιφ , κοιτα μην πιεις τις χλωρινες και τα πετραιλαια και τα φωτιστικα και σε χασουμε :'( :'( :'(Αναπαυομαι με γιαουρτοσκορδιον και μπυρα......Τελειωσε το κρασι
τις κολώνιες τις ήπιες μαν?Αναπαυομαι με γιαουρτοσκορδιον και μπυρα......Τελειωσε το κρασι
Εχω κατι ξυλινα τηs μακαριτισαs τηs γιαγιαs να καψω ακομα....Το μαζουτ στο τελοs ...Εκτοs και γινει πολεμοs με το Ιραναν εχεις μαζουτ μη το καψεις εχουμε μελη που το χρειαζονται![]()
Γμτ προσπαθησα, αλλα ειναι σε ..σπρευτις κολώνιες τις ήπιες μαν?![]()
και η σαβούρα μέσα στο παιχνίδι είναι, όμως όταν παίζεται μόνο σαβούρα...
αμφιβάλλω αν στα λεγόμενα μεγάλα κανάλια (τα ιδιωτικά) έχει απομείνει σήμερα κάποια εκπομπή ή σειρά που να μην είναι για τον μπούτζοναδελφάτα, λαιφστάιλ,λουστφορλαιφ. κουτσομπολιά, τούρκικες σειρές, μαλακίες λόου μπάτζετ αχαχουχίστικες ελληνικές κτλ κτλ
![]()
εχεις τη συμπαρασταση μου![]()
![]()
μαν θελω να ανοιξω νεο θρεντιον....θα με βοηθησεις;
δοκίμασα να κρατήσω τον τύπο στο σπαμοθρέντ![]()
![]()
ναι μαν.....θα εχει δυο υποερωτηματα το θρεντ μουδοκίμασα να κρατήσω τον τύπο στο σπαμοθρέντ
θες να στο υποστηρίξω μέσω με το σπαμ μου![]()
βαρος θα τον δουμε τον θρυλο σημερα μαν;θα τα σκισουμε τα ρωσακια......εγω γαμησα ηδη μια ρωσιδα ετσι για προθερμανσηεχεις τη συμπαρασταση μου![]()
Θα εχει ιντριγκα, παθη, λαθη, μαγειρεματα και σεκσ???![]()
![]()
εγω ξεκινησα προθερμανση βλεποντας τον μπαοκναι μαν.....θα εχει δυο υποερωτηματα το θρεντ μου
βαρος θα τον δουμε τον θρυλο σημερα μαν;θα τα σκισουμε τα ρωσακια......εγω γαμησα ηδη μια ρωσιδα ετσι για προθερμανση![]()