pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
πλάκωσαν όλες...ούτε μέλι να'χα.:-* :-*
πλάκωσαν όλες...ούτε μέλι να'χα.:-* :-*
μελενιο καυλακι μου εσυπλάκωσαν όλες...ούτε μέλι να'χα.![]()
Αν σου καρφώσω το μελένιο μου στο μάτι θα δεις εσύ.μελενιο καυλακι μου εσυ![]()
Παπαζολακι,αν παω σε οντισιον και πω το ονομα`σου,θα με παρουν;πλάκωσαν όλες...ούτε μέλι να'χα.![]()
ουουυυυυυυυυουυυυυυυυυυυΑν σου καρφώσω το μελένιο μου στο μάτι θα δεις εσύ.![]()
απο πισωΠαπαζολακι,αν παω σε οντισιον και πω το ονομα`σου,θα με παρουν;![]()
Με τις κλωτσιές.Παπαζολακι,αν παω σε οντισιον και πω το ονομα`σου,θα με παρουν;![]()
αλητη πως τα λεςΜε τις κλωτσιές.![]()
![]()
απο πισω![]()
![]()
![]()
Με τις κλωτσιές.![]()
![]()
θες κ συ στα παχουλά σου κωλομέρια καμιά;αλητη πως τα λες![]()
Η Σιλβα θα παντρευτηκεθες κ συ στα παχουλά σου κωλομέρια καμιά;![]()
Εχουν και πιστοποιηση ποιοτητας isοδιαβασατε νεα νωντοκριτικη![]()
οκ μαν οπως θεςδιαβασατε νεα νωντοκριτικη![]()
αμα το κανω εγω θα βαλεις εσυ ?;) Πληροφορίες και ντοκουμέντα αποκαλύπτουν την αλήθεια..
Αν ο λακης33 δεν ποστάρει το πουλί του με κορδελάκια ροζ (2) και κοκκινα(2) δεμένο και αμπαλαρισμένο με χαρτακι που θα γράφει λακης33 για το μπου.κομ.. θα επιβεβαιωθεί η πληροφορία. Και τότε ο λακης33 ο πολλα βαρυς θα γίνει ρόμπα.
;) Πληροφορίες και ντοκουμέντα αποκαλύπτουν την αλήθεια..
Αν ο λακης33 δεν ποστάρει το πουλί του με κορδελάκια ροζ (2) και κοκκινα(2) δεμένο και αμπαλαρισμένο με χαρτακι που θα γράφει λακης33 για το μπου.κομ.. θα επιβεβαιωθεί η πληροφορία. Και τότε ο λακης33 ο πολλα βαρυς θα γίνει ρόμπα.
βρες κατι αλλο γιατι απο αυτο ειναι ηδη.;) Πληροφορίες και ντοκουμέντα αποκαλύπτουν την αλήθεια..
Άμα το δει αυτό ο Λάκης πρώτα θα σε σφάξει κ μετά θα σε βράσει,ίσως κ ανάποδα...δεν είμαι σίγουρος.;) Πληροφορίες και ντοκουμέντα αποκαλύπτουν την αλήθεια..