sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Θεμα για τα πουλοσκυλα του site.
O Anonymous T. ειναι ο Παπατρολης;
[move][size=30pt]Μονο ο Θεοδο με γαμάει τόσο καλά ρε μουνια[/size][/move]
το έχουν τεστάρει άλλοικοσμακο σου βρηκα μουναρα να κανεις τεστ
εμπιστευομαστε κοσμα
ποντάρω σε τρολιά του λεμπρόνΘεμα για τα πουλοσκυλα του site.
Κατι θα ξερεις παραπανω...ποντάρω σε τρολιά του λεμπρόν![]()
Γουλφακη μηπως θες να σε κοκκινισει ο Γλιτσας
Ναι αλλα δεν καταλαβες οτι ο Παρθενος19 ειναι ο Ταφτααρτο έχουν τεστάρει άλλοιποντάρω σε τρολιά του λεμπρόν
![]()
Γουλφακη μηπως θες να σε κοκκινισει ο ΓλιτσαςΝαι αλλα δεν καταλαβες οτι ο Παρθενος19 ειναι ο Ταφτααρ
![]()
α ρε μλκ η καριολιτσα η χριστινα ειναιτο έχουν τεστάρει άλλοιποντάρω σε τρολιά του λεμπρόν
![]()
α ρε μλκ η καριολιτσα η χριστινα ειναιεγω εσενα εμπιστευομαι ομως
μλκ βλεπω μενταλιστ τωρα και ξαφνικα με επιασε ενας πονος οταν ακουσα για ενεση μεσα στον αφαλομλκ μεγαλη αηδια σπαστικο γελοιο με επιασε
![]()
gl ---------->
Καμια μαυρουλα γαμησες τελευταια ,μαν;mόνο εγώ τον κοκκινίζω![]()
![]()
ρε μαν με μένα όποια και να πάει τα δίνει όλαα ρε μλκ η καριολιτσα η χριστινα ειναιεγω εσενα εμπιστευομαι ομως
μλκ βλεπω μενταλιστ τωρα και ξαφνικα με επιασε ενας πονος οταν ακουσα για ενεση μεσα στον αφαλομλκ μεγαλη αηδια σπαστικο γελοιο με επιασε
![]()
gl ----------><---------Κοσμάς
<----------pistlolias τον παιζει
taftaar-------------><--------- wolfakis7
Του κρεμασες τη μητρα στο πισιέχεις στραβολαιμιάσει λίγο![]()
δεν ηταν αηδια ηταν πμλκ επιανα τη κοιλια μου εκεινη τη στιγμηρε μαν με μένα όποια και να πάει τα δίνει όλαδεν είμαι για αντικειμενικά συμπεράσματα ;)
εσύ όταν αηδιάζεις γελάςπολύ φυσιολογικό αυτό
![]()
θα φτιάξουμε φιλαρμονική με τις σάλπιγγεςΤου κρεμασες τη μητρα στο πισι![]()
Εγω θυμαμαι που τραγουδαγες τον υμνο του γαβρουδεν ηταν αηδια ηταν πμλκ επιανα τη κοιλια μου εκεινη τη στιγμη
πολλες φορες γελαω μερικες φορες και απο νευρα για να μη γαμησω κανενα κωλο ειναι ειδος εκτονωσης απο το να βρισω να χτυπησω δε ξερω και γω τι με πιανει νευρικο γελιο![]()